Media

Fulgy la Acces Direct. Băiatul artiștilor de la Clejani vrea să fie asistentul Mirelei Vaida

Când credea toată lumea că Fulgy a intrat într-un con de umbră, iată că tânărul s-a gândit să pășească în lumea televiziunii, dar nu în calitate de invitat, așa cum este obișnuit, ci în calitate de asistent tv. Băiatul artiștilor Viorica și Ionică de la Clejani  a auzit că se caută asistentă tv pentru emisiunea Acced Direct și a găsit de cuviință că este omul potrivit.

Fulgy vrea să fie asistent tv la Acces Direct

Tânărul artist s-a gândit că ar fi potrivit pentru postul de asistent în cadrul emisiunii Acces Direct și a venit cu o propunere publică, adresată Mirelei Vaida, de pe contul lui de Instagram. Fulgy a salutat-o cu respect pe prezentatoare tv și i-a spus că poate el să-i fie asistent în emisiune, pentru că a văzut că este deschis anunțul pentru angajare.

Sărut-mâna doamna Mirela Vaida. Am văzut că dumneavoastră căutați și emisiunea dumneavoastră asistent. Mă întrebam dacă…, de ce nu aș fi eu asistentul dumneavoastră și sper că nu vă supărați că vă pun condiții și chemați numai oameni care vin fără bani acolo la voi. Vă pup, a spus Fulgy pe InstaStory.

Ce mai face Fulgy, după scandalul din primăvară

Se pare că fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani s-a cumințit și își vede de treaba lui. A fost un început de an greu pentru tânărul de doar 23 de ani, care a avut probleme cu Poliția, s-a certat cu părinții lui, iar mai apoi a fost internat într-o clinică de reabilitare.

Ce e rău s-a șters pentru Fulgy și familia lui, iar acum acesta se concentrează pe pasiunile lui și încearcă să se poarte corespunzător față de toți cei din jur.

Tânărul a fost cercetat sub control judiciar și a stat în casă 29 de zile. Totodată el trebuie să se prezinte la Poliție ori de câte ori este chemat și să anunțe dacă își schimbă domiciliul.

Fulgy a spus cu mândrie că și-a schimbat stilul de viață, face sport, merge la înot și la echitație, se relaxează în parc și, nu în ultimul rând, și-a scos o linie de tricouri sub propriul brand.

Se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru că Fulgy a declarat că acum și părinții lui sunt fericiți, dar și sora lui Margherita, așa că s-a restabilit echilibrul în familia Clejanilor.

Comments are closed.