Media

Fulgy nu îi dă pace lui Velea! Fiul Clejanilor a trecut la amenințări grave: “Dacă mai dă ochii cu mine, îl bag în cărucior!”

Fulgy este cel mai controversat personaj al momentului. De ceva timp nu se mai calmează și și-a pus tot internetul în cap cu declarațiile sale. Fiul Clejanilor a pornit un adevărat război împotriva lui Alex Velea și, chiar când toți credeau că s-a liniștit, a șocat din nou cu amenințările grave la adresa artistului.

Fulgy îl amenință pe Velea că îi face rău

Fulgy este într-un scandal continuu cu toată lumea. Este deranjat de presă, dar îi caută continuu atenția. Nu îi place prea mult nici pe părinții săi, despre care spune că vor să-i facă rău, dar cel mai tare îl deranjează Alex Velea, pe care se pare că are mare ură.

Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani este în centrul atenţiei în această perioadă, după scandalurile în care a fost implicat. Chiar dacă a stat internat ceva timp, se pare că nu și-a revenit și nimic nu îl poate opri să facă circ de zile mari pe unde apucă. Astfel, continuă să îl acuze pe Alex de faptul că el este vinovat că a rămas fără permis și a fost prins drogat.

După ce le-a cerut scuze public Antoniei și artistului, fiul Clejanilor s-a răzgândit și a reînceput circul. Continuă să spună că a consumat droguri alături de artist și că acesta l-a dat pe mâna poliției, pentru că voia să îi facă rău. Fulgy face amenințări grave, care ar putea reprezenta probe în instanță, spunând chiar că vrea să-l vadă pe Velea în cărucior cu rotile.

“Ştie toată lumea că eu am droguri la mine, chiar şi acum aş avea droguri. Alex Velea nu a păţit nimic, iar eu am stat chinuit 22 de zile, în loc să mă bucur de viaţă. Nu mi se pare corect, dar eu sunt mai matur decât ei şi trec peste. Dar ăla dacă dă ochii cu mine, să moară familia mea, iau un briceag. Alex Velea dacă mai dă ochii cu mine, vreodată în viaţa lui, să mă salute sau ceva, o să-l bag în cărucior„, a declarat Fulgy.

Fulgy este păzit de bodyguarzi

Fulgy spune că și-a schimbat complet stilul de viață, a renunțat la alcool și droguri, dar faptele sale spun cu totul altceva. Mai mult, fiul Clejanilor spune se teme pentru siguranța lui și plătește patru bodyguarzi care să-l apere non stop, pentru că nu ar mai avea curaj să iasă singur pe stradă.

Fulgy susține că are o viață frumoasă și este tare mândru de el, deși face mari probleme. Mai mult, se laudă pe unde apucă cu banii săi și chiar le dă foc.

Comments are closed.