Media

Fulgy și-a cerut iertare public! Confesiunea șocantă a tânărului de 23 de ani

Fulgy și-a cerut iertare, în mod public, de la părinți și a făcut dezvăluiri neașteptate despre problemele pe care le-a avut, de-a lungul timpului, din cauza substanțelor interzise. El a spus că este un copil iubit, dar care a fost influențat în mod greșit de lumea rea.

Fulgy spune că și-a revenit și este pe drumul cel bun

Prin intermediul unui video postat pe canalul său de Youtube, Fulgy s-a confesat public, și-a cerut iertare de la părinți și le-a mulțumit spunând că ei l-au ajutat să revină cu picioarele pe pământ. Tânărul de 23 de ani a făcut o declarație șocantă. Fulgy a spus că la un moment dat a fost la un pas să le ia viața, din cauza faptului că se afla sub influența substanțelor interzise.

În primul rând, îmi cer scuze public părinților mei și regret faptul că am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea, deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit, a spus Fulgy pe Youtube.

Citește și: Dan Capatos, mesaj pentru Fulgy care l-a amenințat

Fulgy și-a cerut scuze și de la fosta iubită

Tot în video, Fulgy și-a cerut scuze de la fosta lui iubită căreia spune că i-a greșit tot din cauza consumului de substanțe interzise. Băiatul artiștilor de la Clejani a spus că va lupta toată viața cu boala secolului XXI – drogurile, și va fi un exemplu de urmat prin ceea ce urmează să arate, să spună și să facă.

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în fața lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe, a mai spus Fulgy.

Metoda lui Fulgy de a se confesa public a fost una inedită. El a pregătit textul și l-a pus să curgă pe un video care a avut sunet doar la început, când Fulgy s-a prezentat. Apoi, sonorul s-a oprit brusc, lăsând publicul să-și imagineze că mai urmează ceva. Unii chiar au spus, în comentarii, că Fulgy pregătește ceva și că acesta este doar un teaser.

Comments are closed.