Media

Fulgy vorbește despre cum a scăpat de vicii! Ce i-a interzis tatăl lui, Ioniță de la Clejani

Fulgy a vorbit, pentru prima dată, despre ce a făcut în ultimii ani, cum le-a greșit părinților, Viorica și Ioniță de la Clejani, și în ce mod s-a schimbat viața lui după ce a pierdut sume enorme la cazino. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Fulgy de la Clejani a spus că a avut un anturaj nepotrivit, care l-a împins la belele.

Câți bani a pierdut Fulgy la cazino

În urmă cu câțiva ani, Fulgy, pe numele său real, Dan Manole, ajunsese să aibă un stil de viață complet nesănătos. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani era de nerecunoscut. Avea un anturaj prost, petrecea noaptea cu femei, băutură și jocuri de noroc. Părinții au încercat să-l aducă pe drumul cel bun, dar Fulgy credea atunci că știe ce face.

Totul a mers așa până în ziua în care băiatul a pierdut 250.000 de euro la cazino. Atunci, Ioniță de la Clejani a pus piciorul în prag.

Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro, a declarat Fulgy.

După acest episod, Ioniță de la Clejani i-a interzis cu desăvârșire să se mai apropie de cazinouri, și l-a internat pe Fulgy într-o clinică din Spania, pentru a-l scăpa de viciile pe care le avea.

Acum Fulgy vorbește deschis despre problemele din trecut și spune că își asumă tot ce a făcut. Băiatul locuiește singur într-un apartament de lux, face sport și trăiește sănătos.

Mi s-au schimbat lucrurile în viață doar pentru că sunt bine psihic. Am renunțat la toate viciile din viața mea, a declarat Fulgy.

Băiatul Vioricăi de la Clejani este mândru că îl are prieten pe Florin Salam, căruia i-a făcut cadou o brichetă în valoare de 3.000 de euro.

Comments are closed.