Media

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut Paștele împreună, deși sunt în scandal?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de Paște, deși sunt în plin scandal? Cei doi încă soți au postat aceleași imagini cu cei mici, iar fanii au fost surprinși de acest lucru. De mai bine de un an și opt luni, artista și fiul de milionar se ceartă pe custodia exclusivă a copiilor, iar acuzațiile care mai de care mai grave nu întârzie să apară de fiecare dată.

Cândva formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar acum sunt într-un scandal monstruos. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se războiesc de mai bine de un an și jumătate pe custodia exclusivă a celor mici. Ei bine, după ce și-au aruncat vorbe dure și acuzații grave, artista și încă fiul de milionar au petrecut Paștele împreună? De ce spunem asta? Este simplu! Cei doi au postat aceleași imagini cu cei mici, direct pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au petrecut Paștele împreună, deși au postat aceleași imagini cu cei doi copii

Mai exact, Claudia și Gabi au postat fotografii emoționante cu cei doi copii, îmbrăcați în haine tradiționale românești. Chiar și așa, nu vă mai ținem mult pe jar și vă spunem că cei doi nu au petrecut sărbătorile pascale împreună. Celebrul afacerist a petrecut alături de mai mulți apropiați, în timp ce fosta solistă a trupei Sexxy a petrecut alături de cei doi copii și de familia sa. Drept urmare, Claudia și Gabi doar au postat aceleași fotografii cu cei mici și nimic mai mult.

Gabi Bădălău a adus acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu

În urmă cu câteva zile, fiul de milionar a adus acuzații grave la adresa încă soției sale, susținând că aceasta caută doar scandal și bani, dar mai ales, că ”îi place circul la televizor”. În același timp, Gabi Bădălău a ținut să precizeze că ”visează milioane de euro” și că el nu este ”gâsca ei”.

”Cred că ar trebui să vă dați seama ce fel de om este Claudia, dacă eu stau cu ea în casă și ea mă înregistrează și dă la televizor. Eu încerc să mă întâlnesc cu doamnele avocate ale ei, să încercăm să înscriem copii la școli, să încerc să o tranzacție să îi iau casă, mașină și alte lucruri, iar ea se ocupă de alte probleme. Eu nu am vrut să mai vorbesc în ultima vreme, încerc să nu mai pun paie pe foc, dar se pare că Claudiei îi place circul la televizor. Eu înțeleg că are o problemă cu toate fetele, dar eu nu am nicio problemă cu ea, să-și vadă de treaba ei, să mă lase în pace. Nu înțeleg ce are cu mine. Femeia visează milioane de euro, nu sunt gâsca ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.