Media

Gabi Luncă este condusă pe ultimul drum. Imagini de la evenimentul tragic

Gabi Luncă a fost răpusă de coronavirus, dar se pare că va avea parte de o înmormântare așa cum merită. După deces, a fost testată pentru covid-19 și se pare că testul a ieșit negativ, motiv pentru care poate avea parte de o ceremonie normală. În acest moment, marea artistă este condusă pe ultimul drum, alături de toți cei care au iubit-o, cu respectarea măsurile de prevenire în vigoare.

Gabi Luncă, înmormântare cu fast

Gabi Luncă a pierdut lupta cu viața din cauza pandemiei. Marea artistă a dus o luptă grea cu nemilosul virus, dar se pare că a cedat. După zile întregi de tratamente și supraveghere, organismul nu a mai rezistat și regina muzicii lăutărești a fost răpusă.

Familia răpusă de durere s-a temut de la început că nu i-ar putea oferii marii artiste nici măcar o înmormântare așa cum merită, cu o ceremonie în biserică, din cauza restricțiilor. Pentru asta, au cerut testarea artistei pentru covid-19, iar testul a ieșit negativ. Astfel, Gabi Luncă a putut fi văzută de ceilalți, care și-au luat adio de la artistă.

Totuși, pe ultimul drum este condusă de un număr restrâns de oameni, așa cum este normal în această perioadă. Zeci de persoane au ieșit în stradă pentru a-și lua rămas bun de la Gabi Luncă și mai mulți artiști cântă melodii de jale la căpătâiul marii cântărețe.

Familia lui Gabi Luncă este devastată

Familia este răpusă de durere. Toți apropiații sunt marcați de acest eveniment tragic și o plâng pe marea artistă.

Seara trecută au organizat o adunare, la care au participat 100 de persoane, într-o sală de la Romexpo. Apropiații și fanii lui Gabi Luncă s-au strâns pentru a-i cinsti memoria marii artiste, fără ca trupul ei să fie prezent din cauza reglementărilor în vigoare.

Pe parcursul zilei, Poliția Capitalei a trimis la fața locului forțe de ordine cu polițiști care să se asigure că sunt respectate regulile. Astfel, se pare că au fost respectate regulile, s-a menținut distanțarea socială, s-a purtat masca de protecție și trupul nu a fost adus la fața locului.

Fiica artistei, Estera, crede că totul a pornit de la menajera lor, care ar fi fost cea care a contractat virusul. Când a aflat că este bolnavă, era deja prea târziu.

“Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a știut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, a declarat Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, arată Cancan.

Comments are closed.