Știri

Gabi Luncă, în stare gravă la ATI. Celebra cântăreață are coronavirus

Celebra cântăreață de muzică lăutărească, Gabi Luncă, trece printr-o perioadă extrem de grea. Artista în vârstă de 82 de ani este internată în acest moment la ATI, deoarece starea ei de sănătate este una extrem de gravă și are nevoie de supravegherea medicilor mereu. Gabi Luncă are coronavirus și, chiar dacă la început nu a fost nimic grav, lucrurile au scăpat de sub control.

Gabi Luncă, internată de urgență la ATI

Gabi Luncă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, artista a contractat nemilosul virus al momentului și a ajuns de urgență la ATI, pentru că starea ei de sănătate s-a agravat considerabil.

Cântăreața a început să tușească foarte tare încă de pe data de 8 martie. Această tuse seacă i-a dat de gândit fiicei sale, care a decis să o ducă la medic pentru a se testa de coronavirus. La sosirea testului, ea a aflat că are coronavirus, însă medicii au externat-o, pe motiv că este vorba despre o formă ușoară a bolii.

La scurt timp, starea ei de sănătate s-a agravat. Gabi Luncă a început să respire din ce în ce mai greu, motiv pentru care a ajuns din nou la Spitalul Județean Ilfov și a fost internată direct în secția de Terapie Intensivă. În acest moment, ea nu este intubată și medicii încearcă să evite această situație. De asemenea, este conştientă, cooperantă, are o evoluţie staţionară și o concentraţie de oxigen de 90%.

Gabi Luncă a mai avut și alte probleme de sănătate grave

Nu este prima dată când Gabi Luncă are probleme de sănătate. În trecut, ea a fost operată de piatră la fiere, deși nu era nevoie. Artista se simțea rău și a decis să meargă la medic, unde a aflat că are o piatră.

Specialiștii au încercat să o elimine prin alte metode, dar nu s-a putut, pentru că a decis să recurgă la operație. Totuși, atunci când a intrat în operație, medicii nu au mai putut localiza piatra.

Mai grav, ea a fost diagnosticată și cu cancer la sân. Boala și-a pus grav amprenta asupra ei atât fizic, cât și psihic, dar a găsit puterea de a trece peste, deși și-a pierdut un sân și părul i-a căzut complet. După ce s-a vindecat, ea a decis să se apropie mai mult de Dumnezeu, crezând că El este cel care a ajutat-o să își revină.

„Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat.

Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon.

Şedinţele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor.

Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, mărturisea Gabi Luncă.

Comments are closed.