Media

Gabi Luncă va fi înmormântată ca o regină. Copiii ei îi îndeplinesc ultima dorință

Gabi Luncă va fi înmormântată în cursul săptămânii viitoare. Familia ei își dorește să o conducă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, chiar dacă a fost infectată cu coronavirus. În acest sens, a fost făcută o solicitare către DSP, pentru ca înmormântarea să fie creștinească.

Artista Gabi Luncă – înmormântată ca o regină

Fetele lui Gabi Luncă fac tot ce pot ca mama lor să fie condusă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, așa cum a trăit o viață, într-un adevărat spectacol. Potrivit Click!, familia interpretei de muzică lăutărească a făcut o sesizare la DPS în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru marea artistă.

Săptămâna viitoare, Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul ei drum, ca o regină, pe covor roșu, cu porumbei albi care se înalță în văzduh, și cu muzică.

Rebeca Onoriu, fiica artistei, a spus că îi va face tot ce îi stă în putință ca mama ei să plece așa cum se cuvine din această lume. Familia artistei vrea să-i îndeplinească ultima și cea mai profundă dorință, aceea de a o înmormânta împreună cu soțul ei.

Ion Onoriu și Gabi Luncă înmormântați împreună

Acordeonistul Ion Onoriu, soțul lui Gabi Luncă, este înmormântat la cimitirul Străulești, în timp ce artista și-a dorit să fie înhumată la cimitirul Dămăroaia. Pentru asta, familia îl va deshuma și va muta sicriul acestuia în cavoul unde își va dormi somnul de veci Gabi Luncă.

Asta a fost dorința mamei mele, să fie împreună cu tata și după moarte. Vom face tot ce este posibil să-i îndeplinim dorința. Îmi înmormântez ambii părinți”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

Gabi Luncă va fi înmormântată ca o regină. Copiii ei îi îndeplinesc ultima dorință

Este posibil ca înmormântarea artistei să aibă loc marți, 6 aprilie 2021. Gabi Luncă a murit din cauza complicațiilor provocate de virusul Sars Cov 2. Artista a fost diagnosticată pe 8 martie, dar pentru că se simțea bine, a decis să urmeze tratamentul de la domiciliu. Din nefericire, starea ei de sănătate s-a deteriorat, a fost internată în spital, la după câteva zile, s-a stins.

Comments are closed.