Media

Gabi Luncă va fi înmormântată creștinește. Ce a pregătit familia pentru ultimul drum al marii artiste

Gabi Luncă a plecat dintre noi în urmă cu câteva zile. Coronavirusul a fost fatal și pentru ea, ca pentru mulți alți oameni răpuși de nemiloasa boală a momentului. Marea aristă a trecut prin chinuri grele și toată lumea spera că mai există o scăpare, că starea ei se va mobiliza, dar se pare că medicii nu au mai putut-o salva.

Familia artistei a oferit primele informații despre înmormântare și se pregătește deja pentru a o conduce pe artistă pe ultimul drum.

Gabi Luncă, înmormântare cu fast

În ultima vreme, s-a tot spus despre artista Gabi Luncă că va avea o înmormântare la fel ca a Corneliei Catanga, restrânsă, cu puțini oameni și fără slujbă în biserică. Fiica artistei a venit cu lămuriri pentru toți cei care au iubit-o pe artistă și vor să o conducă pe ultimul drum.

Reba Onoriu a declarat ca mama sa va avea o înmormântare creștinească, așa cum merită, pentru că se vindecase deja de coronavirus și nu mai reprezintă un pericol. Familia a făcut o cerere la DSP, în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru Gabi Luncă. Artista va fi înmormântată în cimitirul din Dămăroia, într-un cavou.

Fiica artistei a declarat că lângă cavou se va afla o bancă, unde va merge mereu și îi va citi mamei sale mesajele de condoleanțe primite.

“Nu știu de unde vin informațiile astea! Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă. Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc’, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

Înmormântare cu porumbei și covor roșu

Familia trebuie să ridice trupul neînsuflețit de la morga spitalului Județean Ilfov, care încă se afla acolo duminică. Deși se spunea că înmormâtarea va avea loc azi, se pare că familia se ocupă acum de pregătirile de înmormântare ale marii soliste Gabi Luncă.

Artista va fi înmormântată cu fală, cu covor roșu și porumbei albi. Familia susține că îi va deshuma trupul lui Ion Onoriu, aflat acum la Cimitiriul Străulești, și îl va muta lângă soția sa, așa cum și-au dorit cei doi toată viața.

Comments are closed.