Media

Gabriela Cristea a recunoscut! Soția lui Tavi Clonda a spus totul despre infidelitate

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Tavi Clonda, are o familie perfectă și tot ce își poate dori, dar în trecut a mai făcut și greșeli. A avut mai multe relații amoroase și nu mereu a fost ușă de biserică.

Gabriela și-a înșelat partenerul

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Tavi Colen. Deși diferența de vârstă dintre ei este destul de mare, au demonstrat că acest aspect nu contează și formează o familie minunată. Prezentatoarea TV are două fetițe alături de cel care a dus-o la altar și este foarte fericită.

Totuși, Gabriela a mai avut și relații eșuate. Prezentatoarea a fost mereu sinceră cu fanii ei și a vorbit cu ei despre tot felul de chestii personale. La fel a făcut și acum, doar că la TV, în fața unei țări întregi. Ea le-a oferit concurenților din emisiunea pe care o prezintă câteva sfaturi, explicându-le că nu este normal să joci la două capete și nici confortabil, pentru că a simțit-o pe pielea ei.

Vedeta a recunoscut că a înșelat o dată în viață, doar că nu a durat prea mult, ci doar o lună. Spune că acea perioadă a marcat-o complet, pentru că îi era greu să se împartă mereu și să facă atâtea eforturi.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea.

Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: ”«Stop! Până aici»”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Gabriela Cristea ar ierta infidelitatea lui Tavi

Tavi Colen și Gabriela au o relație frumoasă și specială și niciodată nu s-au gândit la despărțire. Întrebată ce ar face dacă ar afla că Tavi o înșală, prezentatoarea a precizat că ar durea-o foarte tare și nu ar înțelege gestul, pentru că discută mereu și nu au lipsuri.

Nu l-ar părăsi, doar că i-ar fi foarte greu. Totuși, nu crede că se va ajunge la așa ceva, pentru că au mare încredere unul în celălalt și nu cred că ar fi posibil să își greșească la un așa nivel.

Comments are closed.