Media

Gabriela Cristea are probleme cu legea. Decizia judecătorilor este definitivă

Probleme mari pentru îndrăgita moderatoare tv. Gabriel Cristea se confruntă cu legea. A fost executată silit de către o firmă de recuperare creanțe. Totul are legătură cu un credit de la bancă pe care vedeta l-a făcut în urmă cu 18 ani.

Gabriela Cristea executată silit

Potrivit Wowbiz.ro, o firmă de creanțe a câștigat procesul cu vedeta de la Antena Stars, și o va executa silit. Se pare că Gabriela Cristea a făcut un împrumut la bancă în anul 2003, pe care nu l-a plătit. Pe atunci, vedeta avea 28 de ani și lucra la B1 tv.

Nu a achitat creditul, banca a vândut creanța unei firme de recuperări, iar aceasta din urmă a apelat la un executor judecătoresc. Așa se face că Gabriel Cristea a fost executată silit.

Decizia instanței este definitivă, ceea ce înseamnă că nu poate fi atacată.

Gabriela Cristea a mai avut probleme cu băncile. Acum vedeta locuiește într-o casă frumoasă, care are curte, cu soțul ei, Tavi Clonda și cu cele două fetițe ale familiei.

Anul pandemiei a fost unul greu pentru toată lumea și a afectat-o și pe Gabriela care a recunoscut că s-a văzut în postura de a se reprofila.

Vedeta a investit mai mult timp în activitatea de pe rețelele sociale, a încheiat contracte de colaborare, de imagine și și-a crescut mult conturile de social media.

În timp de pandemie, dacă stai acasă şi aştepţi să treacă pandemia, o să treacă viaţa pe lângă tine, aşa că mai toţi oamenii din media şi artiştii s-au reprofilat, lucrează foarte mult în social media, lucru pe care l-am făcut şi eu şi am devenit extrem de activă, a spus Gabriela Cristea, citată de Wowbiz.ro.

În paralel, Gabriela Cristea și-a continuat cariera în televiziune care merge ca pe roate. A fost vedeta unui reality show care i-a purtat numele și unde a expus momente din viața personală și de familie, iar acum prezintă un show matrimonial la Antena Stars. Este vorba despre o extensie a emisiunii Mireasa de la Antena 1, și anume Mireasa – Urzeala Soacrelor.

Comments are closed.