Media

Gabriela Cristea, decizie radicală. Cu ce post TV a semnat

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Celebra soție a lui Tavi Clonda are mare succes și a fost implicată în cele mai reușite proiecte TV de-a lungul timpului. Prezentatoarea a făcut o schimbare importantă acum și a semnat un contract la care nimeni nu se aștepta.

Gabriela Cristea, concurentă la Splash! Vedete la apă

Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, este implicată acum într-un proiect foarte interesant. Ea a anunțat că face parte dintr-o echipă nouă și este foarte încântată că a ajuns la această emisiune.

Este vorba despre emisiunea „Splash! Vedete la apă”, potrivit informațiilor transmise de Gabriela Cristea pe rețelele de socializare. Ea se află acum la Bacău, unde se antrenează pentru marele show, face sărituri și este în compania celor mai mari specialiști la înot.

Gabriela a explicat că este singură la Bacău, lucru care nu îi prinde deloc bine. După mult timp, ea doarme singură într-o cameră de hotel, fără soțul ei și fără fetițe și mărturisește că nu se simte deloc confortabil în această ipostază. Totuși, promite că va da tot ce are mai bun în această competiție și va face un show de zile mari.

„Sunt în camera de hotel, în Bacău pentru că așa cum mulți ați intuit DA, sunt la Splash și o să mă vedeți pe Antena 1 începând cu 13 august. Bine, atunci începe show-ul, pe mine o să mă vedeți puțin mai târziu. A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, în Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi”, a dezvăluit vedeta în mediul online.

Gabriela a recunoscut că nu s-a descurcat deloc la sărituri în prima zi, dar are încredere că va reuși. Show-ul începe pe 13 august, dar ea va apărea la TV ceva mai târziu.

Tavi Clonda nu se descurcă fără Gabriela

Tavi Clonda a rămas singur acasă, cu cele două fetițe în grijă. Artistul nu se descurcă prea bine fără soția lui și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat de când ea lipsește. Nici bine nu a plecat de acasă, că soțul ei a și dat-o în bară.

Tavi a anunțat se confruntă cu neplăceri din cauza defecțiunilor de la instalația electrică. A chemat firma responsabilă să se ocupe de cele întâmplate, dar este foarte dezamăgit de serviciile primite.

Comments are closed.