Media

Gabriela Cristea își face podcast. Și-a pregătit deja studioul în propria casă

Gabriela Cristea își face podcast! Vedeta de televiziune s-a organizat deja, și-a făcut decorul în propria casă și este pusă pe treabă. Prezentatoarea tv este implicată în mai multe proiecte, dar e pregătită să facă ceva de una singură 100%. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Gabriela Cristea i-a spus lui Dan Capatos de ce a luat această decizie.

Gabriela Cristea și-a pregătit decorul pentru podcast

Gabriela Cristea se alătură oamenilor de televiziune și nu numai care s-au apucat de podcast. În ultima vreme, acest format a fost adoptat de tot mai multe persoane cunoscute din radio, televiziune, dar și din lumea artistică. Se pare că și Gabriela Cristea urcă pe acest val și intră în lumea podcastului.

Îmi fac și eu podcast. Ultima oară când am venit la tine ți-am zis că fac podcast și nu m-am oprit. Mi-am organizat sigură podcastul, mi-am făcut decor acasă, mi l-am vopsit singură și mai am niște probleme tehnice pe care trebuie să le rezolv, sper să le rezolv și să-i dau drumul, a spus Gabriela Cristea.

Întrebată de către Dan Capatos de ce nu face în emisiunea de la tv ce vrea să facă în podcast, Gabriela Cristea a declarat că în show-ul pe care îl prezintă acum nu are invitați persoane publice și nu poate să discute în emisiune despre toate lucrurile pe care vrea să le abordeze, ceea ce în podcast poate să facă.

În online nu există nici prietenii noștri (CNA-ul). În podcast se mai dezleagă limba, nu ai limită de timp, e altceva. În televiziune există cenzură, ai niște texte pe care trebuie să le spui în situații nu știu de care, a spus Gabriela Cristea.

Soția lui Tavi Clonda poate fi urmărită și în emisiunea Mireasa – Urzeala Soacrelor, un show lansat recent la Antena Stars, care este o extensie a emisiunii Mireasa prezentată de Simona Gherghe pe Antena 1. Emisiunea prezentată de Gabriela Cristea poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 19.00.

Comments are closed.