Media

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Se plânge prea mult de copii: “Parcă numai tu ai copii!”

Celebra prezentatoare TV, Gabriela Cristea, este mereu luată în vizor de fani. La fiecare scăpare, cu fiecare ocazie, aceștia își spun nemulțumirea în mediul online. Acum, vedeta a fost criticată pentru faptul că se plânge prea mult de copii ori de câte ori aceștia fac ceva.

Gabriela Cristea, acuzată că se plânge prea mult

În weekend, Gabriela Cristea, alături de soțul ei și de cele două fetițe, au fost în vacanță la mare. Cei patru au petrecut câteva zile pe litoral și s-au bucurat de soare și vreme bună. Ca de obicei, prezentatoarea TV nu a uitat nici să-și țină la curent fanii.

Astfel, ea a vorbit pe rețelele de socializare despre experiența lor la mare, care ar fi fost una extrem de dificilă, pe lângă faptul că a fost plăcută. Ea s-a plâns că cele două fetițe au fost foarte plângăcioase, mai ales atunci când le era somn și nu mai aveau chef de nimic. Chiar dacă a încercat tot felul de metode, nu s-a putut și cele mici au fost foarte mofturoase.

Fanii au reacționat imediat, spunând că Gabriela se plânge prea mult de cele mici și exagerează. Mai mult, unii internauți au spus că până acum suferea din cauza faptului că are copii, iar acum când îi are, nu le acceptă mofturile pe care le fac din cauza vârstei, în timp ce alții i-au sugerat să nu le mai ia pe fete în concediu, pentru că nimeni nu este obligat să asculte plânsetele lor.

“Mvaaaii..parcă numai tu ai copiii..când erai cu Marcel Toader, ne terorizai că nu poți face copii, acum că te stresează la mare!”

“Da sunt 100% de acord cu acei oameni !!! Ei nu au dreptul să se bucure de locul unde se află?? trebuie sa suporte țipete și alte alea din partea copiilor needucați ??? Lasă-i acasă! DA!!!”, i-au transmis fanii.

Gabriela Cristea, criticată pentru colaborările pe care le face

În ultima vreme, fanii sunt foarte nemulțumiți de vedetele care primesc tot felul de beneficii pentru reclamă. Acum, Gabriela este acuzată că iar a mers gratis în vacanță doar pentru faptul că face reclamă pentru cei care s-au ocupat de organizare.

Unii internauți i-au reproșat că s-au săturat de reclamele ei și i-au cerut să le mai dea și altora din ce primește de la promovări, pentru că nu toți au situația materială la fel de bună ca a ei care, oricum, primește mult gratis.

“Ați luat și la pachet să aveți până cerșiti altă cazare și mâncare?

Zi-le colaboratorilor tăi minunați să ne dea și nouă moca concedii și excursii.. voi aveți bani și tot gratis mergeți și alții săracii fac un credit să ajungă până la mare.

Iar ați mers ca cerșetorii pe gratis la mâncat și băut cu tot neamul! Bietul Ștefan, pe câți hrănește!”, au mai zis internauții.

Comments are closed.