Media

Gabriela Cristea trăiește momente magice: “Doamne, atât de norocoasă sunt…”

Este o zi importantă astăzi pentru Gabriela Cristea și soțul ei Tavi Clonda. Fiica lor cea mică împlinește 2 ani, iar emoțiile au atins cote maxime mai ales pentru mama ei. Prezentatoarea TV a postat o poză din ziua în care a adus-o pe lume pe fetiță, și a scris câteva cuvinte extrem de emoționante pentru ea.

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea împlinește astăzi 2 ani. Fetița este mândria familiei, alături de sora ei, pe care Gabriela și Tavi Colen le iubesc ca pe ochii din cap. Iris a împlinit 2 ani de când le-a schimbat viața celor doi.

Doamneee, atat de norocoasa sunt eu pentru ca mi-ai oferit privilegiul sa-ti fiu mama si atat de mandra ca imi zambesti in fiecare zi. Iti doresc sa infloresti si sa-ti traiesti destinul cu bucuria pe care o oferi. Victoria, mami si tati te iubesc! La multi ani, floare de Iris!, a scris Gabriel Cristea.

Gabriela Cristea trăiește momente magice: “Doamne, atât de norocoasă sunt…”

Familia Cristea-Clonda este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite din show-biz, mai ales acum când are propriul reality show. Gabriela și Tavi au acceptat propunerea de la Antena Stars și pot fi urmăriți în fiecare săptămână, miercurea și joia, de la ora 21.00, în cadrul show-ului Fetele lui Tavi, by Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este, fără doar și poate, o femeie împlinită. De când a apărut Tavi în viața ei, totul s-a așezat, iar cei doi au construit o familie frumoasă împreună. Ambii țin legătura cu fanii lor de pe rețelele de socializare, unde postează poze și filmulețe din casa lor, cu fetițele, sau proiectele în care sunt implicați.

Anterior căsătoriei cu Tavi, Gabriela a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, care a murit pe 3 august 2019. Cei doi erau divorțați de mult timp când Marcel a decedat, iar Gabriela s-a abținut de la orice fel de comentarii pe acest subiect.

Comments are closed.