Media

Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oțil: “Anul acesta vom fi patru”. Ce i-a interzis medicul în timpul sarcinii

Este vestea cea mare din showbiz! Dani Oțil va fi tătic. Iubita lui, Gabriela Prisacariu este însărcinată în patru luni. Cei doi sunt îndrăgostiți și emoționați de tot ceea ce trăiesc. Gabriela a declarat că ambii își doreau mult un copil și că faptul că îl vor avea îi face foarte fericiți.

Gabriela Prisacariu: Anul acesta vom fi patru

După aproape trei ani de relație, Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au ajuns la un alt nivel și se pregătesc să devină o familie. Cei doi așteaptă venirea pe lume a primului lor copil – un bebeluș dorit, a cărui venire pe lume le aduce mari emoții.

Viitorii părinți au dat vestea pe rețelele de socializare, același loc unde, în cei trei ani de relație au fost întrebați, de nenumărate ori, când au de gând să facă un copil.

Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil, a scris Dani Oțil pe Facebook.

Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oțil: “Anul acesta vom fi patru”. Ce i-a interzis medicul în timpul sarcinii

Gabriela Prisacariu a povestit pentru Click! cum se simte în cele 16 săptămâni de sarcină. Ea a spus încântată că anul acesta familia se va mări și va avea patru membri, punând-o în calcul și pe pisica lor la care amândoi țin foarte mult. Gabriela nu a vrut să spună cum i-a dat marea veste iubitului ei, considerând că sunt informații care țin de intimitatea cuplului lor. De asemenea, nu a spus dacă va avea o fetiță, sau un băiețel, dar a precizat că va fi o surpriză.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim, a declarat iubita lui Dani Oțil pentru Click!

Iubita lui Dani Oțil are interdicție să facă sport în timpul sarcinii

Gabriela a povestit despre cum s-a simțit până acum, în cele patru luni de sarcină și despre ce i-a recomandat medicul. Fotomodelul a spus că simte nevoia să mănânce mult și des și că până acum s-a îngrășat două kilograme. Ea a precizat că nu își face nicio problemă în privința kilogramelor și că are o singură interdicție din partea medicului: să nu facă sport!

Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!, a mai detaliat Gabriela.

Gabriela Prisacariu va naște, cel mai probabil, în luna august, când este și ziua de naștere a matinalului Dani Oțil.

Comments are closed.