Media

Gabrielei Cristea i-a ajuns cuțitul la os: “Vă rog să mă respectați”

Gabrielei Cristea i-a ajuns cuțitul la os și a răspuns unei fane care a criticat-o pe Instagram. Vedeta de televiziune este activă pe rețelele de socializare unde își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei. Recent, Gabriela a fost luată la rost de una dintre admiratoarele ei după ce a pus o poză pe Instagram.

Gabriela Cristea s-a enervat pe o fană

Vedeta de televiziune a răbufnit când a fost luată la rost de către o urmăritoare de pe Instagram. Gabriela Cristea a postat o poză în care face reclamă la un ceai care se presupune că te ajută să scapi de kilogramele în plus. La scurt timp după ce a pus poza au început să curgă aprecierile din partea fanilor ei, însă au apărut și comentarii negative.

Gabrielei Cristea i-a ajuns cuțitul la os: “Vă rog să mă respectați”

Au fost câteva persoane care au atacat faptul că Gabriela Cristea face reclamă la anumite produse și au susținut că nu îi place munca.

Câte face omul pentru bani, reclamă la orice, numai muncă nu, i-a spus cineva Gabrielei Cristea.

Vedeta de televiziune s-a simțit lezată de acest comentariu și i-a răspuns imediat. Gabriela a spus că totul în viață este muncă și nici ea, nici alte persoane publice nu primesc ceva pe gratis.  După ce au văzut reacția Gabrielei Cristea, alte persoane au simțit nevoia să intervină și să-i spune acesteia că ce face ea nu se numește muncă. Acela a fost momentul în care vedeta de televiziune a răbufnit și a cerut să fie respectată.

Mă opresc aici cu discuția. Mie îmi este clar că nu vă place decât să mă discreditați și habar nu aveți ce înseamnă viața și munca mea. Indiferent de munca pe care o face un om, nimeni nu are dreptul să spună că o muncă este mai nobilă sau mai obositoare decât alta. Eu vă respect indiferent de meseria dumneavoastră și nu am niciun drept să vă contest oboseala fizică și psihică, vă rog să mă respectați și dumneavoastră, a fost replica vedetei.

Nici după acest mesaj, unii nu au încetat să o critice pe Gabriela Cristea. Mai mult decât atât, cineva chiar i-a spus că dacă îi plac laudele, trebuie să își asume și criticele. La aceeași postare, altcineva i-a atras atenția vedetei că face greșeli de scriere.

Gabriela Cristea și familia ei au propriul reality show care se numește Fetele lui Tavi – by Gabriela Cristea. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri și joi de la ora 21.00 pe Antena Stars.

Comments are closed.