Media

Geanina Lungu va naște în august. Numele bebelușului este cu totul special

Geanina Lungu trăiește o perioadă unică, extrem de frumoasă din viața ei. Prezentatoarea TV este însărcinată și curând, în lunga august, va aduce pe lume primul ei copil. Emoțiile sunt mari și așteptarea devine din ce în ce mai grea pentru vedeta de la România TV.

Geanina Lungu a dezvăluit sexul bebelușului

Prezentatoarea știrilor de la România TV va avea un băiețel. Geanina Lungu a ales un nume special pentru primul ei copil. Acesta se va numi Zian – numele părintelui Arsenie Boca înainte de a deveni ieromonah.

Geanina Lungu trăiește cu intensitate această perioadă și este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brațe puiul mult așteptat, a spus Geanina Lungu pentru România TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Geanina Lungu (@geanina_lungu)

Anunțul cum că este însărcinată a fost făcută de către Geanina Lungu printr-o postare pe Instagram, într-o zi cu totul specială. Pe 8 martie, de ziua femeii și a mamei în special, prezentatoarea tv a anunțat public că este însărcinată cu primul ei copil.

Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață. Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune!, a fost mesajul Geaninei Lungu.

Cristina Herea este însărcinată

Și Cristina Herea, tot de la România tv este însărcinată pentru prima dată. Prezentatoarea s-a căsătorit în urmă cu un an, iar acum se pregătește să aducă pe lume primul ei copil. Vedeta a spus pentru RTV că primele trei luni de sarcină au fost cu probleme, dar că ea este optimistă și are tot suportul soțului ei.

Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai reuşesc să rămân optimistă. Sunt foarte norocoasă că îl am alături, mă sprijină necondiţionat, a spus Cristina Herea.

Prezentatoarea știrilor România tv s-a căsătorit în vara anului 2020 cu Mihai Benga.

Comments are closed.