Media

George Burcea, primele declarații despre despărțire. Cum stau, de fapt, lucrurile între el și Viviana

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi îndrăgostiți s-au apropiat rapid și relația lor a evoluat numaidecât, dar în ultima perioadă se zvonește că s-ar fi terminat deja. Actorul a vorbit exact despre ce se întâmplă între el și iubita lui și a oferit explicații.

George Burcea nu recunoaște despărțirea

Se vorbește tot mai mult despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub, destul de evidentă după ce aceasta a șters toate fotografiile cu iubitul ei. Cei doi îndrăgostiți nu au făcut încă declarații despre acest subiect, dar George Burcea a organizat o sesiune de întrebări și majoritatea au fost despre Viviana.

George Burcea a declarat că se pregătește pentru un nou rol și este foarte ocupat în plan profesional, motiv pentru care nu și-a plănuit o vacanță, pentru că va munci foarte mult în următoarea perioadă.

Cât despre situația din plan personal, spune că o iubește mult pe Viviana și se preocupă atât de ea, cât și de fetițele sale, cu care încearcă să petreacă mult timp. Cât despre Viviana, spune că este cea care l-a sprijinit mereu și care niciodată nu l-a părăsit.

„O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere”, a declarat actorul.

Viviana Sposub l-a șters de pe Instagram

Povestea de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea pare să fi ajuns la final, asta după semnele evidente pe care asistenta TV le-a făcut în online. Tânăra l-a scos de la urmăritori pe iubitul ei, a șters toate fotografiile cu el și nu mai există nicio urmă de el pe profilul ei, dar George nu recunoaște nimic.

Burcea nu a recunoscut că există probleme în relația sa sau că s-ar fi încheiat deja și continuă să lase impresia că lucrurile merg bine. Actorul  continuă să o urmărească pe rețelele de socializare și chiar postează fotografii cu aceasta.

Se pare că ceva este la mijloc și, din primele semne, Burcea pare a fi cel care a greșit și care încearcă să lase acum impresia că totul merge bine și nu își dorește ca lumea să afle adevărul pe care iubita au fosta lui iubită deja începe să-l afișeze.

Comments are closed.