Media

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat! Actorul se pregătește din nou de nuntă

George Burcea și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar divorțul a fost unul extrem de controversat. Abia acum, la doi ani de când au decis să meargă pe drumuri diferite, au reușit să se separe în mod oficial. Despre toată experiența a vorbit George, care se pregătește din nou să facă pasul cel mare.

George și Andreea au divorțat oficial

George Burcea și celebra Andreea Bălan au decis să se separe în urmă cu doi ani. Cei doi se căsătoriseră de puțin timp, dar au ajuns la concluzia că s-au grăbit și că ar fi mai bine să meargă pe drumuri diferite, pentru că lucrurile nu se mai pot îmbunătăți între ei.

Divorțul a fost unul destul de complicat, pentru că a fost vorba de multe aspecte și, în special, de cele două fetițe ale vedetelor. Lupta s-a dat pentru domiciliul fetițelor, pentru pensia alimentară, motiv pentru care procesul a durat mult. În plus, George spune că lucrurile au fost complicate pentru că informațiile ajungeau eronate de la Buftea la București și așa a fost nevoie de multe analize.

”Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit. În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a spus George Burcea.

Actorul nu regretă nimic din fosta lui căsnicie și spune că a avut multe lecții de învățat, chiar dacă relația nu s-a terminat deloc bine. Se simte acum mai bogat, mai trecut prin viața și spune că nu consideră nimic a fi o greșeală.

Burcea, pregătit de căsătorie

George Burcea trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de Viviana Sposub. Relația lor a evoluat rapid, iar cei doi și-au dezvăluit public sentimentele încă din timpul emisiunii Ferma. Au ajuns acasă și s-au mutat împreună, iar acum urmează doar să facă marele pas.

Actorul a dezvăluit că intenționează să-și ceară iubita de soție cât mai curând, pentru că se înțeleg foarte bine. El spune că urmează să-i ofere inelul viitoarei sale neveste, dar așteaptă momentul potrivit pentru a afla ce mărime poartă la deget. Mărturisește că se înțeleg perfect și sunt convinși că merită să fie împreună pentru tot restul vieții.

“Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg. O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a spus actorul, pentru Antena Stars.

Comments are closed.