Media

George Burcea și Andreea Bălan, protagoniștii unui nou scandal! Artista a reacționat la acuzațiile primite: “Am cheltuit mult cu el!’’

George Burcea și Andreea Bălan sunt două personaje foarte cunoscute, care au format un cuplu în urmă cu ceva timp. Cei doi s-au despărțit cu greu și mare scandal, iar acum continuă să se atace. Actorul i-a făcut acum probleme mari Andreei și chiar a ajuns departe cu acuzațiile.

George Burcea, acuzații grave pentru Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan nu mai formează un cuplu deja de mai bine de doi ani și tot ce îi leagă sunt fetițele lor. Se pare, însă, că nu se pot înțelege nici de dragul acestora, nici măcar după ce au divorțat și continuă să se atace ori de câte ori au ocazia.

De data aceasta, totul a venit din partea actorului, care a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce labradorul ar fi fost neglijat și are probleme de sănătate. Actorul susține că fosta lui soție nu ar avea grijă cum trebuie de animalul lor de companie, pe care l-au luat pe vremea când încă erau împreună.

Bărbatul susține că i-a cerut de multe ori câinele Andreei, dar aceasta ar fi refuzat să i-l dea. În urmă cu două luni, animalul a ajuns la el și ar arăta în mod deplorabil din cauza iresponsabilității acesteia. A publicat și mai multe imagini cu puternic impact emoțional, la care fanii au reacționat imediat.

“Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online.

Cum se apără Andreea Bălan

Andreea Bălan a reacționat imediat la acuzațiile fostului soț, explicând cum stau, de fapt, lucrurile. Artista a explicat că animalul are probleme de sănătate, mai exact o dermatită, pe care o tratează deja de mai bine de șase luni. În plus, ea ar fi suportat toate costurile până acum, dar i-a cerut ajutorul lui George pentru a ține cățelul departe de fiicele sale.

“El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie ‘’dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului.”, a explicat vedeta.

Andreea este dezamăgită de faptul că fostul ei soț încearcă să profite de animal pentru a ieși în evidență și pentru a o pune pe ea într-o imagine proastă. Jack ar fi foarte iubit de către întreaga familie și foarte îngrijit, dar dermatita ar fi foarte gravă.

Comments are closed.