Știri

George Simion, prima reactie dupa ce a fost atacat la Iasi

George Simion, Co-presedintele AUR, a fost atacat cu cerneala la Iasi, de Ziua Principatelor Romane.

Un participant care se afla la participare l-a stropit cu cerneala albastra pe George Simion. Acesta din urma se afla in plin mars alaturi de simpatizantii AUR.

”Noi, romanii, nu ne temem de nimeni in afara de bunul Dumnezeu. Noi nu ne temem, nu suntem cu bodyguarzi, cu SPP-isti, noi suntem cu poporul roman”, a declarat George Simion,

Liderul AUR spune ca nu vrea ca tanarul care l-a stropit cu cerneala sa fie amendat.

”Nu conteaza, am reusit sa avem sarbatoare pe 24 ianuarie, si sunt cel mai fericit (…) Am comis o ilegalitate astazi, am facut Hora Unirii, sunt mai mult de o mie de persoane in Piata, sa ne trimita amenda. A trecut pandemia”, a mai spus George Simion.

Incidentul respectiv s-a petrecut in Piata Unirii, unde un tanar s-a apropiat de George Simion, in timp ce acestea vorbea cu oamenii, si l-a stropit cu cerneala.

Barbatul a fost scos rapid de fortele de ordine din multime si urmeaza sa fie audiat de politisti. El a fost imbrancit de reprezentantii AUR.

Doua persoane sunt audiate in urma incidentului
Jandarmeria din Iasi a anuntat ca doua persoane, sot si sotie, sunt audiate. Barbatul ar fi fost cel care l-ar fi stropit pe George Simion cu cerneala.

”In jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participantii prezenti in Piata Unirii din Iasi, la o manifestare publica nedeclarata, a fost aruncata o substanta lichida de culoare albastra. In acest caz, doua persoane au fost identificate si extrase din multime de catre Politia Locala a Municipiului Iasi s

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.