Media

Georgiana Lupu, dezvăluiri incendiare! Cine crede că va câștiga Survivor 2021

Georgiana Lupu este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor 2021, care a fost la un pas de a fi eliminată din competiție din cauza comportamentului său. Totuși, a mai primit o șansă, dar a plecat de la Survivor după ce a fost nominalizată de către colegii ei.

După ce a părăsit competiția, fosta Faimoasă a început să facă tot felul de dezvăluiri despre colegii săi, precum și despre cine crede că va ajunge în marea finală și va câștiga marele premiu.

Georgiana Lupu îl vede câștigător pe Jador

Georgiana Lupu a fost eliminată în urma nominalizării de către colegii ei. Din cauza faptului că cei de acasă nu au votat-o suficient, ea a fost nevoită să plece din Republica Dominicană. Cea mai mare dezamăgire a fost faptul că Jador a votat-o, deși erau prieteni buni și i-a promis că nu va face asta.

Georgiana Lupu crede că Jador va fi și cel care va câștiga marele premiu, pentru că cei de acasă îl iubesc și îi vor fi alături. Totuși, ea speră că Elena Marin sau Culiță Sterp vor primi titlul de câștigători, pentru că îl merită. Din partea Războinicilor, Georgiana crede că Maria Hingu ar putea câștiga, pentru că se descurcă foarte bine pe teren și esti și corectă cu toți ceilalți colegi ai săi.

„Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii”, a dezvăluit Georgiana Lupu pentru click.ro.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Georgiana Lupu, despre colegii săi

Georgiana Lupu spune că există câteva persoane care au dezamăgit-o rău în timpul competiției, dar asta nu înseamnă că le va purta dușmănie, din contră, îi va respecta la fel de mult.

Cei cu care a avut cele mai multe divergențe sunt Alexandra Stan, Zanni și Cosmin Stanciu, din echipa Faimoșilor. Ea crede că nu trebuia să fie nominalizată, dar se mulțumește cu faptul că cei de acasă vor vedea care este, de fapt, adevărul. Mai mult, Georgiana spune că a legat prietenii frumoase cu mulți dintre concurenți și speră că acasă vor păstra la fel de puternice relațiile lor.

„M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”, a declarat Georgiana pentru aceeași sursă.

Comments are closed.