Știri externe

Gest extrem din partea unei mame depresive! Și-a aruncat copiii pe geam

O mamă depresivă a avut un moment de rătăcire, în care a încercat să-și omoare ambii copii. Martorii spun că nu era într-o stare prea bună în acel moment și sigur nu realiza ce face. Femeia i-a aruncat pe geam, de la etajul doi, după care a sărit și ea. Vecinii au fost eroii celor mici, intervenind la timp. Toți trei au ajuns la spital.

Și-a aruncat copiii de la etajul doi

O tânără mamă, de doar 24 de ani, a încercat să-și omoare ambii copii. Ea a explicat că nu mai suporta să fie singură, reieșind din spusele și faptele ei că se lupta cu o depresie cruntă post-natală, din cauza faptului că se ocupa singură de creșterea celor doi copii ai săi.

Ea și-a aruncat fiica de doar patru săptămâni și băiețelul de doi ani de la etajul al doilea, după care s-a aruncat și ea. Vecinii au auzit zgomotele puternice și au intervenit. Când au ajuns, femeia avea un comportament ieșit din comun și își lovea copiii, deși suferiseră un șoc în urma căzăturii.

„Nu le-a spus nimic copiilor. Habar n-am ce se întâmpla cu mama. Nu o cunoșteam și nici nu o mai văzusem înainte, dar în mod clar nu se afla în starea de spirit potrivită. Trebuie să fi avut vreun fel de cădere mentală pentru că erau toți goi’”, a declarat vecinul femeii.

Nou-născutul este în stare gravă

Vecinul salvator a mărturisit că, deși era extrem de furioasă, femeia începuse să-și revină pe parcurs și i-a mulțumit bărbatului că i-a salvat pe micuți. Mai mult, i-a cerut acestuia să aibă grijă de ei în continuare.

Un alt vecin, martor la toate cele întâmplate, a declarat pentru New York Daily News că a văzut-o pe mamă ținându-l pe nou-născut de picior și lovindu-i capul de două ori de pământ. Ea a spus că fetiţei de doar patru săptămâni îi curgea sânge din ureche și avea fața vânătă, în timp ce băieţelul avea vânătăi pe frunte și genunchi.

Cea mică a fost dusă la spitalul Maimonides în stare critică, unde medicii încearcă să îi salveze viața. Femeia și fiul ei au fost duși la spitalul Brookdale, însă sunt în afara oricărui pericol, având doar răni ușoare.

Comments are closed.