Media

Gestul care a împărțit internetul în două! Betty Stoian și Roxana Dobre s-au pupat pe buze chiar în fața lui Florin Salam!

Internetul a fost împărțit în două, după ce au apărut câteva imagini cu Betty Stoian și Roxana Dobre când se pupă pe gură, la nunta lui Salam cu bruneta.

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre s-a numărat printre cele mai așteptate evenimente ale anului, iar aceasta a avut loc la mare, într-un peisaj de poveste. De asemenea, nici petrecerea de după cununia religioasă nu a fost mai prejos, asta pentru că nume grele din industria muzicală au întreținut atmosfera, iar distracția și voia bună a fost la ea acasă.
Totodată, momentele emoționante nu au lipsit de la fericitul eveniment, așa că mai multe scene surprinse la petrecere au fost urcate pe internet și s-au viralizat în cel mai scurt timp.
Astfel, unul dintre momentele emoționante care s-a numărat printre preferate invitaților a fost acela când Florin Salam, în lacrimi, le-a spus fiicei lui, Betty Stoian, și soției sale, Roxana Dobre, că seamăna foarte mult, de parcă ar fi chiar mamă și fiică.

După confesiunea făcută în fața nuntașilor, artistul le-a rugat pe cele două să se îmbrățișeze, moment în care tânăra a luat-o în brațe pe mama vitregă, apoi s-au pupat pe buze.

Imaginile au devenit virale, iar scena emoționantă a împărțit internetul în două, mulți dintre internauți au comentat gestul celor două femei, în timp ce alții chiar le-au lăudat și felicitat pentru relația frumoasă pe care o au.

În urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii Roxanei Nemeș, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Betty Stoian a vorbit despre gestul pentru care, mulți ani la rând, ea și tatăl ei au fost judecați, mai precis pentru faptul că se pupă pe gură.

@dj.iulian #florinsalam_official #elisarmeanca #florinsalam #5pasidebine #roxanadobre #viral #nunta2022 ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

Bruneta a explicat că este un lucru pe care îl face de când era mică, dat fiind faptul că așa s-a obișnuit încă de la o vârstă fragedă, însă totodată, conștientă fiind că în prezent, pentru că a crescut, acest lucru nu se mai vede chiar atât de bine.

“Noi avem o chestie, noi ne pupăm pe gură și ne luăm în brațe la evenimente, că așa suntem, noi. Eu așa sunt cu el de când eram mică și toți ne judecă. Acum nu știu cât de bine se mai vede lucrul ăsta pentru că eu m-am făcut mare și el nu conștientizează lucrul ăsta, nici faptul că am copil, mă vede mică. Probabil nu vrea să mă vadă.”, a declarat Betty Stoian.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.