Știri

Gheorghe Dincă lovește din nou! Ce scrisoare le-a trimis părinților Luizei Melencu: “Am fost obligat să mint…”

Gheorghe Dincă este cel mai de temut criminal al momentului, de când din cauza lui ar fi dispărut două tinere, Alexandra și Luiza. Presupusul ucigaș din Caracal lovește din nou cu declarațiile sale. Ar fi trimis familiei îndurerate o scrisoare în care ar fi scris că nu a ucis-o, de fapt, pe Luiza, ci a fost obligat să mintă.

Luiza Melencu ar fi încă vie

Familia Luizei Melencu este complet bulversată de când ar fi primit o scrisoare de la presupusul ucigaș al fiicei lor, care și-a schimbat din nou declarațiile. Dacă încă de la început a povestit cu lux de amănunte cum ar fi omorât-o și, înainte de toate, a chinuit-o, se pare că acum are altă variantă.

Gheorghe Dincă a recunoscut acum că primele declarații despre tragedie pe care le-a oferit polițiștilor sunt false și că, de fapt, a fost obligat să mintă de un bărbat pe nume Ștefan, care ar fi înscenat totul ca să o poată ascunde pe tânără. Mai mult, oasele și alte probe nu ar fi, de fapt, ale fetei, ci ar fi resturi de animale.

”Am fost obligat să mint în primele declarații date de mine că eu am omorât-o și pe Luiza, deși nu știa nimeni de ea, că fusese la mine acasă, dar Ștefan înscenase totul în mintea lui, pentru că în acea noapte când a venit a adus și o plasă plină de oase arse și le-a băgat în butoi”, a scris Gheorghe Dincă.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Scrisoarea pe care ar fi trimis-o Gheorghe Dincă a bulversat complet familia tinerei dispărute deja de mult timp. Mama acesteia este convinsă că bărbatul spune adevărul și că scrisoarea îi aparține, pentru că scrisul ar fi același cu cel din alte mesaje pe care le-a mai transmis.

”De câteva ori specifică că el nu a ucis-o. Asta e opinia mea. Că Luiza nu este moartă și eu aici îl cred. Pe mine nu mă interesează de Dincă, pe mine mă interesează să spună unde e Luiza. Procurorii să plătească pentru ce s-a întâmplat”, a declarat Monica Melencu.

Monica Melencu zice că îl crede pe Gheorghe, pentru că acesta ar fi spus de repetate ori că nu a ucis-o pe tânără și aceasta ar fi încă în viață. Ar putea fi, însă, o strategie din partea ucigașului, care vrea fie să dea speranțe false familiei, fie crede că așa poate scăpa din închisoare.

În rândurile pe care le-a scris, Gheorghe Dincă a afirmat că părinții Luizei Melencu sunt oameni buni și le-a urat să aibă grijă de ei. Cât despre Alexandra Măceșanu, acesta le-a transmis părinților cu lux de amănunte cum ar fi ucis-o.

Comments are closed.