Media

Gigi Becali a fost lăsat pieton, în a doua zi de Paște. Unde se grăbea latifundiarul

Gibi Becali a fost lăsat pieton, în a doua zi de Paște. Omul de afaceri a fost prins de radar în timp ce gonea pe drumul național 7, Pitești-Vâlcea. Patronul FCSB se grăbea să ajungă la o înmormântare, dar nu a mai apucat, pentru că oamenii legii l-au tras pe dreapta, i-au luat permisul și i-au aplicat o sancțiune pe măsură.

Gigi Becali a rămas fără permis

Din informațiile pe care le avem, se pare că patronul FCSB se grăbea să ajungă la înmormânatarea părintelui Daniil de la Mănăstirea Frăsinei. Oamenii legii l-au tras pe dreapta și i-au suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile. De asemenea, polițiștii i-au aplicat o amendă de 1305 lei.

Radarul a indicat o viteză de 103 km/h, în localitate, pe drumul național 7 Pitești-Vâlcea.

Azi, pe DN 7, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto (Gigi Becali) care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, potrivit unor surse Antena 3.

Becali se grăbea la o înmormântare

Cunoscut ca un om foarte credincios, Gigi Becali se grăbea să ajungă la înmormântarea unuia dintre cei mai cunoscuți și iubiți duhovnici din România. Părintele Daniil de la Mănăstirea Frăsinei s-a stins din viață în Sâmbătă Paștelui și a fost înmormântat astăzi, în a doua zi de Paște, la cimitirul Schitul Vechi de la Mănăstirea Frăsinei.

Gigi Becali și-a dorit să ajungă la funeralii și să-l conducă pe părinte pe ultimul său drum. Cel mai probabil, a și ajuns la destinație, însă nu la volanul mașinii, dat fiind că pe drum a fost oprit de polițiști pentru că a depășit viteza minimă legală din localitate.

Comments are closed.