Media

Gigi Becali a scos televizorul din casă! Ce l-a enervat pe latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a luat o decizie tranșantă cu privire la familia lui, dar și la propria persoană. Latifundiarul din Pipera a scos televizorul din bucătărie și nu le mai permite celor dragi să stea cu ochii în ecran. Becali a luat această decizie pentru a nu mai face păcate.

Becali a scos televizorul din casă

Latifundiarul a declarat la Antena Stars că i s-a pus pata pe televizorul din bucătărie, și că l-a scos de tot din casă, când a văzut că, în timp ce iau masa, membrii familiei lui stau cu ochii în ecran, și că la fel face și el. Becali spune că știrile care apar la televizor îl neliniștesc, îl obosesc și îl determină să facă păcate.

L-am scos de tot din casă. am prins mai mare putere, oboseala ți-o dă altul. Nu mai vreau și nu mai suport și gata. Duhul lumii, adică al televizoarelor. Dacă vorbesc, fac păcate. Sunt vreo 6 păcate, de ce să le fac? Mai bine tac și nu mai fac păcate. Am făcut bine, dar multe păcate când am vorbit. La televizor nu mă uit, nici nu știu despre ce e vorba, a declarat Becali la Antena Stars.

Există, totuși, câteva ocazii în care Gigi Becali deschide televizorul, însă acestea sunt puține și cu porția. Finanțatorul FCSB spune că se uită la meciuri, dar închide televizorul imediat cum intră pauza de publicitate. Gigi Becali nu mai vrea să audă ce se întâmplă în lume și încearcă să se țină departe de păcate.

La televizor mă uit la meci și în pauză închid și gata. Nu mai vreau păcate, nu mai vreau lume. E duhul lumii care duce la slavă deșartă, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a anunțat încă de anul trecut că vrea să se țină departe de viața publică și că nu mai vrea să facă păcate. El a spus că este conștient de faptul că toți s-au obișnuit cu sinceritatea lui și spiritul liber, și că îl provoacă să-și dea cu părerea pe diferite subiecte, astfel făcând păcate.

Comments are closed.