Media

Gigi Becali, decizie majoră la final de an! “O să ziceți că sunt nebun”

Gigi Becali și-a obișnuit fanii cu tot felul de schimbări majore și decizii neașteptate. Cea mai recentă declarație a latifundiarului este despre planurile de viitor care vizează retragerea din fotbal. Patronul FCSB a anunțat că este pregătit să renunțe la toate afacerile pe care le are, cu excepția a două dintre ele.

Gigi Becali, decizie majoră la final de an

Latifundiarul a declarat că renunță la toate afacerile pe care le are, dar că va continua să investească în FCSB și Arcom. Ultimul campionat cucerit de roş-albaştri a fost cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

Totuși, FCSB continuă să vândă bine pe piața transferurilor. Cele mai bune exemple care susțin acest fapt sunt fotbaliștii Dennis Man și Olimpiu Moruțan care au fost vânduți pentru o sumă ce depășește 15 milioane de euro.

Iată ce a declarat Becali despre renunțarea la afacerile pe care le are:

Se zice că mama înţelepciunii este aducerea aminte de moarte şi mă gândeam… Cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceţi «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înţelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri. Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogăţii, a spus latifundiarul din Pipera.

Becali a spus că va ține în continuare FCSB și Arcom și că de restul afacerilor nu îl mai interesează. Tot latifundiarul a declarat că își dorește să se călugărească.

Gigi Becali: vreau să mă călugăresc

După ce a anunțat de mai multe ori că renunță definitiv la viața publică pentru acolo face păcate fără să vrea, Becali a șocat pe toată lumea când a spus că intenționează să se călugărească. El a precizat că nu vrea să vorbească despre asta pentru că nici familia lui nu dorește acest lucru.

Totuși, latifundiarul are în minte acest gând, dar că pentru a se călugări are nevoie de acordul familiei.

Potrivit telekomsport, surse din anturajul omului de afaceri au declarat că Becali așteaptă să-și vadă și ultima fiică la casa ei, după care se va retrage la o Mănăstire sau pe Muntele Athos.

Comments are closed.