Media

Gigi Becali implicat într-un accident rutier în Capitală

UPDATE/ Șoferul lui Becali a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de două luni, pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere după ce a făcut brusc la stânga pe linie continuă, iar un Logan i-a ieșit în față.

Momente de panică pentru Gigi Becali care a fost implicat într-un accident rutier petrecut luni dimineață, în Capitală. Din primele informații se pare că latifundiarul care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii a fost acroșat de un alt autoturism. Evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Aviatorilor.

Gigi Becali implicat într-un accident rutier

Potrivit g4media.ro, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier în cursul dimineții de luni, 29 noiembrie. Becali se afla pe scaunul din dreapta a bolidului său de lux, moment în care a fost lovit de o altă mașină. Potrivit primelor informații, la volanul celeilalte mașini se afla un șofer care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. La fața locului au fost solicitați polițiștii care i-au testat pe ambii conducători auto, rezultatul fiind pozitiv în cazul șoferului vinovat.

Gigi Becali au construit o biserică aproape de locuința lui

Omul de afaceri și soția lui au construit un lăcaș de cult în Pipera, la doi kilometri de locuința lor. Gigi Becali este cunoscut ca un om al bisericii, nelipsit de la slujbele duminicale sau cele din zilele de sărbătoare. Latifundiarul și-a propus să rărească aparițiile la televizor și în viața publică tocmai pentru că la un moment dat a simțit că toate acestea îl îndepărtează de Dumnezeu.

În urmă cu câțiva ani, Becali spunea că la bătrânețe i-ar plăcea să se retragă undeva în munți, la un schit din județul Vâlcea. Omul de afaceri a descoperit acest lăcaș în 2018 când s-a împrietenit cu starețul de acolo. Le-a oferit ajutoare și chiar spunea că se va retrage acolo și va crește oi, la bătrânețe.

Becali și familia lui sunt pictați pe pereții bisericii mănăstirii Pantocrator, din județul Teleorman. Este o pictură de mari dimensiuni care îi înfățișează pe Becali, soția sa, fetele sale, mama sa. Familia Becali a susținut financiar mare parte din construcția acelei biserici de la Drăgănești – Vlașca.

Comments are closed.