Media

Gigi Becali, infectat cu coronavirus. Ce spune latifundiarul despre boală: ”M-a atacat coronavirusul de 5-6 ori”

Gigi Becali este una dintre cele mai controversate persoane publice din țara noastră și se numără și printre oamenii cu cea mai mare influență din punct de vedere financiar. Latifundiarul din Pipera s-a implicat în lupta cu coronavirusul încă de la debutul pandemiei, ajutând o mulțime de oameni din fotbal cu tratamente promovate chiar de el.

Gigi Becali a avut de mai multe ori coronavirus

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a remarcat prin ajutorul pe care l-a acordat oamenilor de la începutul pandemiei. El a promovat mai multe medicamente în tot acest timp și a încurajat producția acestora în țara noastră și niciodată nu s-a temut de virus, dar nici nu a negat existența lui.

Gigi Becali a mărturisit că a fost și el atacat de virus. El crede că a avut coronavirus de aproximativ 5-6 ori, pentru că a dezvoltat mai mulți anticorpi. De fiecare dată când se testa, avea și mai mulți anticorpi, dar niciodată nu a avut simptome și nu a simțit niciodată că este bolnav.

În schimb, fiica sa a avut coronavirus, dar în doar câteva zile a primit un rezultat negativ la test, după ce a luat mai multe pastile pe care tatăl său le promovează. Gigi Becali crede că virusul este unul înșelător, care se ascunde foarte ușor și uneori este greu de depistat.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”N-am avut virus, adică am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi în sânge, apoi 70. În loc să scadă, creșteau anticorpii. M-a atacat de 5-6 ori. Am făcut 120 anticorpi, parcă aș fi făcut vaccinul, dar eu nu am fost niciodată depistat pozitiv. Făceam tot timpul teste. Făceam teste și-mi ieșeau în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau.

El atât de nenorocit e încât se ascunde exact ca dracii. Are o rațiune drăcească virusul acesta. Fata mea aia mică a avut covid. A luat medicamente. A făcut 135 de anticorpi. A avut mama și fata aia mică. În 3-4 zile s-a făcut negativă”, a explicat Becali.

Becali refuză vaccinul

Gigi Becali s-a opus vaccinului încă de la începutul campaniei de vaccinare. În acest moment, latifundiarul își susține ideea și declară că nu s-ar vaccina nici dacă știe că moare, considerând că medicamentele pe care el le promovează îl ajută în orice situație, iar la fel ar putea face și în cazul altor persoane.

Gigi Becali susține că un bolnav de COVID-19 poate să se vindece cu 5-10 dolari, fără să mai ajungă la spital. Milionarul susține că nu se vaccinează nici el nici familia lui, pentru că apelează la alte alternative.

Comments are closed.