Media

Gigi Becali o atacă din nou pe Anamaria Prodan! Latifundiarul, atitudine discriminatoare la adresa femeilor

Gigi Becali este unul dintre cele mai controversate personaje din țara noastră. Latifundiarul din Pipera șochează la fiecare apariție publică și îi place să fie mereu în centrul atenției și reușește asta mereu. Este în mare scandal cu Anamaria Prodan și se pare că râca dintre ei nu mai dispare, deși nu ar avea mare lucru de împărțit.

Becali discriminează femeile

Gigi Becali și Anamaria Prodan nu reușesc să ajungă deloc la sentimente mai bune de ceva timp. Cei doi activiști din lumea fotbalului sunt într-o ceartă continuă de ceva timp și lucrurile parcă se tot amplifică. De curând, latifundiarul a făcut din nou afirmații nepotrivite, prin care a discriminat din nou femeile.

Becali a explicat clar că nu vrea să se împace cu Prodanca și nici măcar nu vrea să audă de ea, pentru că singurul motiv pentru care a vorbit vreodată cu ea a fost faptul că era soția lui Reghe. Mai mult, susține că nu are ce discuta cu impresarii când vine vorba despre transferuri, mai ales cu femeile și nici măcar nu vrea să se certe cu acestea, pentru că nu ar fi în măsură să poarte astfel de discuții cu el.

‘N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club’, a dezvăluit Gigi Becali.

Nu este prima dată când Gigi Becali le discriminează pe femei. Latifundiarul spunea în urmă cu ceva timp că niciodată nu are de gând să facă afaceri cu femeile, mai ales cu Anamaria Prodan despre care nu vrea să mai audă nimic și nici măcar să îi mai pronunțe numele. Milionarul spunea chiar că nu vrea să aibă legături nici cu femei de rang înalt, cum ar fi prințesele și reginele, ci doar cu părțile masculine.

Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa lui Becali

Gigi Becali a declarat de mai multe ori că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă, vorbind chiar despre Florentina Raiciu. Anamaria Prodan spune că de la el ar fi pornit aceste zvonuri, cum că Reghe ar înșela-o, după ce latifundiarul a zis că Laurențiu i-a făcut femeii un cadou de 20.000 de euro.

Anamaria Prodan a crezut mereu că Becali vrea să-i distrugă familia din cauza incidentului dintre ei din iarnă. La transferul lui Dennis Man la Parma, Anamaria Prodan, deși era agentul jucătorului, a fost ”exclusă” din afacere de patronul de la FCSB, iar mutarea a fost intermediată de firma fraților Giovanni și Victor Becali.

Comments are closed.