Media

Gigi Becali o pune la zid pe Anamaria Prodan. Ce spune despre simpatia pe care susține impresara că o avea pentru ea: “Nu am iubit-o!”

Gigi Becali este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc, care de-a lungul timpului a avut parte de multe scandaluri. Unul dintre cele mai ample este cel cu Anamaria Prodan, care pare că nu se mai termină și pe care latifundiarul vrea să îl pună la punct.

Becali sare la gâtul Prodancăi

Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt de mult timp într-un scandal continuu. Și-au aruncat săgeți mari unul altuia și au făcut multe acuzații unul la adresa altuia. Nici acum, după mult timp, nu au revenit la sentimente mai bune.

După ce Reghe a făcut mai multe declarații despre fosta lui soție la Cătălin Măruță, latifundiarul a intervenit și el în discuție. Gigi Becali a ținut să clarifice un aspect important, după ce impresar ar fi declarat că Gigi Becali o plăcea în trecut și îi făcea ochi dulci.

Becali a explicat clar că nu a avut niciodată nimic mai mult pentru Ana, decât o simplă simpatie ca pentru o prietenă. A apreciat-o pentru ceea ce este și a glumit cu ea când a fost cazul, dar susține că nu este genul de femeie căruia el i-ar face avansuri sau și-ar dori ceva mai mult cu ea, având în vedere că și amândoi sunt căsătoriți.

„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o.

Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a spus Becali.

Becali îi ia apărarea lui Reghe

Reghe a declarat că soția lui susține, pe lângă faptul că i-ar fi luat banii, că datorită ei a ajuns antrenor la Steaua, deși el a câștigat trei premii cu echipa și a milioane de euro. În acest context,  și el a infirmat faptul că impresara ar fi fost responsabilă în vreun fel pentru aducerea lui Reghe la echipă, susținând că orice antrenor își are meritele lui.

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus el. Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici Meme măcar nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a mai declarat că nu a avut-o niciodată la suflet pe Anamaria Prodan, deși au colaborat o bună perioadă de timp și părea că sunt în relații bune.

 

Comments are closed.