Media

Gigi Becali, operat de urgență. Cum se simte acum latifundiarul din Pipera

Gigi Becali trece printr-o perioadă destul de neplăcută, pentru că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap. A ajuns de urgență pe masa de operație, pentru că o complicație mai veche a fost nevoită să fie tratată și nu mai putea suporta amânare.

Gigi Becali s-a operat

Gigi Becali a ajuns de urgență la spital. Latifundiarul din Pipera se confruntă cu ceva probleme de sănătate de mai mult timp, dar abia acum și-a făcut timp să le trateze. Medicii i-au zis că nu mai este timp de pierdut, dacă nu vrea ca situația să se complice.

Astfel, latifundiarul din Pipera s-a operat la mână. la o clinică din București, pentru că avea tendonul rupt de mai mult timp și începuse să se confrunte cu dureri insuportabile .Operația a fost una destul de grea și acum are mâna imobilizată într-o proteză, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu bine din această situație.

“M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Medicii i-au zis că trebuie să se recupereze o perioadă și să aibă grijă cu tot ce face, pentru că operația a fost una riscantă.

Nu este prima dată când Becali are probleme de sănătate. Celebrul milionar a avut ceva complicații la vertebrele cervicale de când avea 30 de ani, afecțiune pe care a ascuns-o mult timp. Norocul lui a fost că a simțit boala și s-a tratat la timp.

Becali, prezent la Bucharest Pride

Becali a fost dintotdeauna o prezență controversată, care a atras atenția ori de câte ori a avut ocazia. Celebrul milionar participă astăzi la Bucharest Pride alături de preoți, călugări și măicuțe, împotriva celor care îl organizează. El spune că nu acceptă comunitatea LGBT și că va merge în spatele lor și va sfinți locurile prin care trec, pentru că aceștia ar comite un păcat grav prin mișcarea pe care o fac astăzi.

Comments are closed.