Media

Gigi Becali, schimbare drastică. Latifundiarul a slăbit și este de nerecunoscut: „Altceva nu mănânc!”

Gigi Becali este unul dintre cei mai controversați bărbați de la noi din țară. Este cu adevărat un personaj, care face spectacol odată cu fiecare apariție. Celebrul patron al Stelei s-a schimbat mult în ultima perioadă și a slăbit considerabil, totul din dragoste pentru Dumnezeu.

Gigi Becali a slăbit după postul Paștelui

Gigi Becali este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc, ce șochează cu fiecare apariție. Celebrul latifundiar este cunoscut pentru credința sa mare, pentru iubirea lui față de Dumnezeu pe care o exteriorizează ori de câte ori are ocazia.

De la el aflăm că a slăbit mult în ultima perioadă, având în vedere că a ținut post timp de 6 săptămâni cu ocazia Paștelui. Acesta nu s-a abătut deloc la de reguli, nu a încălcat niciodată tradiția și a consumat doar alimente de post, dar foarte puține și în cantități mici.

Finanțatorul celor de la FCSB ar fi consumat doar gem cu pâine și compot în cele șase săptămâni, pentru că nu îi plac vinetele sau ardeii. În acest fel, ar fi slăbit șase kilograme datorită acestui regim alimentar.

”Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, a spus patronul FCSB la televizor.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Becali va deveni din nou bunic

Gigi Becali trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fiica cea mare a afaceristului, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară și este foarte mare veselie în familia lor. Marele anunț a fost făcut de Gigi Becali, chiar de Paște, care se bucură din plin de darul de la fiica sa.

Gigi Becali susține că și nepoțica sa este foarte credincioasă și a învățat-o de mică să fie apropiată de Dumnezeu. Spre deosebire de el, care s-a apropiat târziu de credință, cea mică ar fi foarte curioasă când vine vorba de biserică, icoane.

„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Comments are closed.