Media

Gigi Becali și Cristian Tudor Popescu, în război de 20 de ani. Ce au de împărțit cei doi

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului, care intervine în scandaluri și discuții ori de câte ori are ocazia. Celebrul CTP are o mulțime de rivali în rândul persoanelor publice, iar printre ei se numără și Gigi Becali. CTP a explicat de la ce a pornit războiul dintre el și latifundiarul din Pipera.

CTP și Becali, la cuțite

Gazetarul Cristian Tudor Popescu și Gigi Becali se cunosc personal, deși niciodată nu au apărut împreună public și nu au apărut vești despre cei doi. Totuși, se pare că relație lor nu mai este deloc una bună de aproximativ 15-20 de ani, din cauza faptului că latifundiarul ar fi avut câteva ieșiri care l-au făcut pe CTP să se îndepărteze.

Gigi Becali este cunoscut pentru stilul său excentric și pentru impulsivitate. De-a lungul timpului, a avut mai multe conflicte și se pare că nici CTP nu a scăpat. Mai demult, cei doi obișnuiasu să vorbească, pentru că Gigi Becali îl suna pe CTP pentru a-i atrage atenția asupra faptului că sfinții l-ar putea pedepsi pe acesta atunci când aborda un subiect care făcea referire la biserică.

Mai mult, se pare că Gigi a devenit și agresiv față de gazetar. El ar fi vrut să-i dea cu o scrumieră în cap, la un moment dat, și chiar l-a amenințat cu moartea. Deși a uitat aceste ieșiri, nu l-a iertat pe latifundiar, pentru că nu este de acord cu astfel de gesturi.

“Nu mai amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus… Nu mai contează.

Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat, nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru GSP.ro.

Gigi Becali, scandal și cu Anamaria Prodan

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan nu-l mai are deloc la suflet pe Gigi. După ce acesta a făcut mai multe declarații nejustificate despre ea și Laurențiu Reghecampf, impresara nu mai vrea să audă de Becali sub nicio formă, având în vedere că l-a ajutat de multe ori, iar acum, el o răsplătește așa.

“Aș vrea să-mi mențin părerea, dar ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că e foarte mic și arată că n-o să mai existe nimic din partea mea, niciun transfer. Eu l-am ajutat pe omul ăsta incredibil și când era la pușcărie, poate n-a știut nimeni niciodată că atunci eu și soțul meu am avut grijă să nu se aleagă praful, am adus jucători și n-am cerut niciun comision.”, declara Anamaria Prodan.

Comments are closed.