Media

Gina Pistol a clacat după naștere: „Nu e deloc ușor, mai ales…

Gina Pistol vorbit pentru prima oară cu urmăritorii de pe Instagram, după ce, timp de 10 zile s-a ocupat doar de bebelușul său nou născut. Pe 9 martie, Gina Pistol a născut pentru prima oară, având o fetiță perfect sănătoasă.

Partenera lui Smiley a postat pe InstaStory câteva filmulețe pentru a relua legătura cu fanii. Prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost foarte sinceră, mărturisind că are treabă non-stop, „26 din 24 de ore”.

Gina Pistol a clacat după ce a născut. 10 zile a absentat de pe Instagram

De obicei era foarte activă pe rețelele de socializare și mai ales pe perioada sarcinii și-a ținut fanii la curent pe Instagram. După ce a născut, a luat totuși o pauză de la internet, pentru a se dedica întru totul feiței sale. Gina Pistol le-a transmis admiratorilor că nu va sta foarte mult timp pe Instagram, deoarece acum, își concentrează toată atenția asupra fiicei sale, micuța Josephine.

Gina Pistol le-a mai spus urmăritorilor că s-a recuperat repede după operația de cezariană.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stare să stau pe Instagram pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că na, nu e ușor deloc”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a anunțat numele fiicei sale. Bonus: ce apreciază cel mai mult Smiley la Gina

Vedeta de la Antena 1 a lăudat toate mamele, spunând că nu este ușor să îndeplinești acest rol. Potrivit spuselor ei, cel mai mare ajutor îl reprezintă tatăl fetiței, Smiley descurcându-se de minune cu micuța Josephine.

„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ci se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când denii mamă. Uiți de tot greul”, a adăugat ea.

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor că și-a revenit fizic după operație chiar din a treia zi de după operația de cezariană.

„Fizic, după operație mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puțin cam greu în el, dar din a treia zi de purtat mi-era deja lărguț, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai strâns. Credeți-mă că fac minuni astea două”, a conchis vedeta.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.