Media

Gina Pistol, anunț de ultimă oră! Se întoarce la America Express

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. De când a născut, a dispărut de pe micile ecrane și fanii ei sunt nerăbdători să o revadă. Vedeta a făcut, însă, un anunț extrem de important, prin care a dat vestea că se întoarce la America Express.

Gina Pistol se întoarce la Antena 1

America Express, fosta Asia Express, și-a ales deja cele nouă echipe care pleacă în cursă. Concurenții au început filmările, iar show-ul va fi difuzat în luna Septembrie. Fanii sunt nerăbdători să vadă ce surprize le-a pregătit acest sezon, dar le lipsește, totuși, ceva.

Vezi și: lAdevărul a ieșit la iveală! De ce a înlocuit-o, de fapt, Irina Fodor pe Gina Pistol la America Express

Încă de sezonul trecut, emisiunea a fost prezentată de Irina Fodor, care a plecat și acum în noua expediție. Gina Pistol s-a retras din activitate de când a devenit mamă, pentru că a vrut să se axeze pe creșterea acesteia, să petreacă timp cu micuța.

Cu toate acestea, fanii o vor pe Gina, cu care s-au obșinuit de ani buni. La ultima postare au asaltat-o cu tot felul de comentarii, așa că ea a ales să îi liniștească. Vedeta le-a mărturisit că îi este dor de filmări, dar a ales să mai petreacă timp cu fetița ei. I-a asigurat, însă, pe fani, că Irina se va descurca de minune acum, iar sezonul următor va fi ea la cârma emisiunii, unde va aduce numai surprize.

„O sa fie un sezon senzațional! Cu sau fără mine 😁.La următorul o sa fiu prezenta. Pana atunci mai stau si eu cu fiica mea 😊”, „Fiecare are acel ceva al lui/ei 😁.Îmi lipsește enorm acest proiect însa trebuie sa fiu alături de fiica mea in aceasta etapa 😊”, au fost răspunsurile Ginei.

Irina este foarte fericită că a intrat în televiziune și radiază la fiecare apariție. Soția lui Răzvan Fodor și-a adunat o comunitate mare de fani, care o vor urmări cu toată plăcerea în America Express.

Comments are closed.