Media

Gina Pistol, despre cea mai mare suferință din copilărie. Cu ce sindrom s-a confruntat prezentatoarea: “Mă uitam la cei din jurul meu care…”

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Celebra vedetă TV este fericită acum, are tot ce și-ar putea dori o femeie, dar viața ei nu a fost deloc roz înainte. A avut parte de multe greutăți, iar unele dintre ele au marcat-o cu adevărat. Copilăria a fost plină de lipsuri și probleme, pe care nu le-a putut uita.

Gina Pistol, o copilărie în sărăcie

Gina Pistol nu a avut o poveste de viață prea fericită. Chiar dacă acum este împlinită și are cu adevărat o familie, acest lucru i-a lipsit cu desăvârșire când era copil. După ce tatăl ei a părăsit-o, a rămas alături de mama sa, care nu avea un comportament tocmai potrivit cu un copil. Pe lângă lipsa afecțiunii, s-a mai adăugat și cea a banilor.

Gina spune că a afectat-o grav faptul că nu avea bani, ci multe lipsuri, mărturisind că s-a confruntat cu „sindromul copilului sărac’. Pentru că nu avea părinți și o situație materială problematică, a reușit cu greu să se strecoare printre cei văzuți bine și a alergat după o poziție bună pe scara socială.

‘Eu când am fost mică, am fost și săracă. Și, cumva, sindromul copilului sărac face lucrul ca să fie plăcut. Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii, cu mamă și tată, aveau o situație financiară mai bună.

Cumva, dacă ai financiar, ești mai bine poziționat pe scara socială, ești mai bine văzut și eu trebuia să fac eforturi mari ca să mă încadrez și eu, ca să mă pierd printre ei’, a mărturisit Gina Pistol într-un podcast.

Gina Pistol a devenit mai credincioasă

Gina Pistol a fost mereu o femeie credincioasă, dar a dezvoltat o relație specială cu Dumnezeu în ultima perioadă, mai ales de când este cu Smiley. Artistul a recunoscut că medicii nu îi dădeau prea multe șanse de a deveni mamă, dar nu și-a pierdut speranța și a luptat mult pentru visul ei.

În final, visul i s-a îndeplinit și și-a dat seama că Dumnezeu i-a auzit rugăciunile zilnice și a făcut o minune pentru ea. Chiar și după ce a reușit ce și-a propus, Gina a continuat să se roage câte 40 de minute în fiecare zi pentru ca fiica ei să vină pe lume în condiții normale și i-a fost mereu recunoscătoare Celui de Sus.

„Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a precizat Smiley.

Comments are closed.