Media

Gina Pistol este hărțuită pe rețelele de socializare: “M-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă”

Gina Pistol este hărțuită pe rețelele de socializare. Vedeta a postat câteva dintre mesajele pe care le primește, și a spus că au fost persoane care au ajuns până la poarta ei. Totul se întâmplă mai ales de când a născut, deci într-o perioadă în care Gina este foarte sensibilă. Ea a explicat că acesta este motivul pentru care își ține fetița departe de lumea virtuală și nu o expune absolut deloc.

Gina Pistol, îngrijorată de mesajele pe care le primește de când a născut

Gina spune că au fost mai multe cazuri în care a primit astfel de mesaje, de la diverse persoane dubioase. Vedeta de televiziune a apărut destul de îngrijorată de această situație deloc plăcută. Ea a spus că din cauza unor astfel de oameni ea a decis să nu publice poze cu chipul fetiței sale pe rețelele de socializare.

Într-unul dintre mesajele pe care Gina le-a primit recent, o femeie îi spune că Smiley i-a făcut mult rău și că ar trebuie să termine și să o lase în pace.

Gina a avut și o reacție referitor la aceste mesaje pe care le tot primește în ultima perioadă. Ea a spus că au fost persoane care au ajuns până la poarta ei cu astfel de inepții. Vizibil afectată că trebuie să se confrunte cu astfel de situații, vedeta a tras un semnal de alarmă și a spus că mai grav este că în lumea virtuală sunt și copii și adolescenți pe care astfel de mesaje îi afectează grav.

Se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme.  Și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist, a spus Gina pe Instagram.

Gina și Smiley o țin departe pe micuța Josephine de lumea virtuală. Copila a apărut pe lume în urmă cu cinci luni și a fost și botezată, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Comments are closed.