Media

Gina Pistol face eforturi să revină în formă. Cum arată la două săptămâni după ce a născut

Gina Pistol este o mămică ambițioasă care s-a bucurat enorm de venirea pe lume a primului ei copil, dar face tot posibilul să revină la forma ei inițială. Prezentatoarea Asia Express și Chefi la cuțite are grijă la alimentația ei și a apelat la câteva produse care o ajută să-și revină ușor și bine după naștere.

Gina Pistol face eforturi să revină în formă

Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite a postat pe Instagram un story cu modul în care arată corpul ei la doar două săptămâni de când a născut. Schimbarea este enormă, Gina Pistol arată foarte bine, și, dacă nu știi, aproape că nu-ți dai seamă ca este vorba despre o femeie care a născut recent.

Cu această ocazie, Gina Pistol le-a spus celor care o urmăresc care sunt produsele pe care le-a folosit imediat după ce a născut și care au ajutat-o mult să revină la o formă apropiată de cea de dinainte de sarcină. Este vorba despre o lenjerie modelatoare pe care vedeta a purtat-o încă din ziua a patra. Gina poartă colanți lungi compresivi și centură postnatală, iar rezultatele sunt vizibile.

Smiley – dedicație muzicală pentru Gina Pistol și Josephine

Micuța Josephine este norocoasă cu doi părinți atât de îndrăgostiți și topiți de drag după venirea ei pe lume. Tatăl ei, Smiley a compus o piesă dedicată ei și mamei ei, pe care a lansat-o la câteva zile după ce Gina Pistol a născut.

În piesa care se numește Până la tine, artistul vorbește despre bucuria de a deveni părinte.

Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine

Gina Pistol a încercat să-i țină la curent pe fanii ei cu schimbările pe care Josephine le-a adus în viața familiei. Vedeta a declarat că le admiră pe toate femeile care au născut, pentru că abia acum înțelege ce înseamnă să fii mamă.

Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!, a spus Gina Pistol la câteva zile după ce a devenit mamă.

Gina și Smiley sunt împreună de aproximativ patru ani și de două săptămâni au devenit părinții unei micuțe sănătoase.

Prima fotografie cu fetița Ginei Pistol și al lui Smiley

Comments are closed.