Media

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Gina Pistol (40 de ani) a devenit mamă pentru prima oară pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și artistul Smiley (37 de ani) au împreună o fiică, Josephine Ana, acum în vârstă de 5 luni. În mediul online, Gina a publicat recent o imagine cu zâmbetul lui Josephine.

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana „Am momente, de când am devenit mamă, când mi-e dor de mine. Cred că mamele, mai ales proaspetele mămici, știu la ce mă refer”, a mărturisit Gina la Insta Story, înainte de a publica imaginea cu Josephine. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Dar asta nu anulează dragostea pe care i-o port, recunoștința și bucuria că o am în viața mea, Doamne ferește. Doar că așa, mai am și eu momente când îmi este dor de mine”, a completat apoi. „Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început.

Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă. Uiți tot. (…) Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă foarte bine. Incredibil de bine”, mai spunea Gina în martie 2021.

„Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…)”a spus Gina Pistol.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.