Media

Gina Pistol, mesaj emoționant pentru fetița ei: “Suntem fericiți și emoționați!”

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți de curând și sunt în culmea fericirii, plini de emoție și trec prin tot felul de stări de când fetița lor a venit pe lume. După naștere, Gina a avut nevoie de recuperare, însă acum a redevenit activă în mediul online.

Gina Pistol, mai fericită pe zi ce trece

Gina Pistol este foarte fericită în postura de mamă și vrea ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic. Încă dinainte de a se naște, ea s-a ocupat de orice detaliu, a cumpărat tot ce-i trebuia și s-a gândit la tot, cu deosebită atenție, pentru a se asigura că cea mică are tot de îi trebuie.

Gina a postat acum un mesaj extrem de emoționant, prin care îi transmite celei mici că va fi iubită și îngrijită așa cum trebuie și o asigură că încearcă din răsputeri să fie doi părinți buni. Ei deja se gândesc că cea mică va crește frumos, va zâmbi mereu și nu va simți niciodată ce este greul, pentru că ei vor fi acolo să o sprijine și să facă totul pentru ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Momente delicate pentru Gina Pistol

Gina Pistol este foarte ocupată de când a devenit mamă și a trecut prin toate stările posibile. La început, nu s-a simțit deloc bine și abia după trei zile de la operație și-a revenit fizic și a căpătat putere.

Deși niciodată nu a crezut că este simplu să fii mamă, acum a văzut că este extrem de greu și le înțelege pe toate femeile care trec prin aceeași experiență și mărturisește că le poartă un mare respect.

Chiar dacă e greu, îl are pe Smiley aproape, care o ajută în toate și se implică la fel de mult ca ea. Cei doi fac o echipă minunată, așa cum au mărturisit.

“Băi, nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!”, a declarat Gina.

Comments are closed.