Media

Gina Pistol, primul 1 iunie cu fetița ei și a lui Smiley. Cum petrec această zi

Gina Pistol trăiește clipe magice, unice. Primul 1 iunie cu fetița ei și a lui Smiley. Josephine le-a întregit familia și astăzi, părinții ei sărbătoresc cu adevărat Ziua Internațională a Copilului. Gina Pistol a făcut câteva Insta Stories cu urări de ziua copilului.

Gina Pistol, 1 iunie cu fetița ei

De Ziua Internațională a Copilului, Gina Pistol a petrecut cu fetița ei căreia încă nu i-a arătat chipul pe rețelele de socializare. Gina a făcut și o urare în această zi specială pe care o sărbătorește cu adevărat pentru prima dată din postura de mamă.

Gina Pistol, primul 1 iunie cu fetița ei și a lui Smiley. Cum petrec această zi

La mulți ani, copile! Fii fericit și mereu iubit, a postat Gina Pistol pe Instagram.

Vedeta a postat o poză cu ea de când era mică, și apoi cu motanul Gosha de când era pui. Gina și-a dorit mult să devină mamă, iar bucuria a fost nemărginită pentru ea și Smiley când a apărut Josephine.

Nu știu despre alții, dar eu mă simt mult mai aproape de copilărie alături de copilul nostru, a scris Smiley pe Facebook, la descrierea pozei de mai jos.

Gina Pistol, primul 1 iunie cu fetița ei și a lui Smiley. Cum petrec această zi

Cei doi și-au oficializat relația public în ziua în care Gina a anunțat sarcina. Au făcut-o într-un mod original și foarte apreciat de public.

De departe, cel mai emoționant a fost anunțul că Gina a născut.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți! Gina a născut, fetița nostra este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja ca nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:), au fost cuvintele lui Smiley.

Gina Pistol a renunțat la Chefi la cuțite și Asia Express

Gina a renunțat la noul sezon Chefi la cuțite și Asia Express, pentru a se dedica 100% fetiței și familiei ei. În locul ei, la prezentarea ambelor show-uri de televiziune a intrat Irina Fodor. Gina i-a oferit sfaturi prețioase colegei sale cu privire la modul de desfășurare al celor două emisiuni.

Cel mai probabil, Gina va reveni de la anul, atât la cârma show-ului culinar Chefi la cuțite, cât și la Asia Express.

Comments are closed.