Media

Gina Pistol revine la Antena 1! De când o pot urmări fanii pe micile ecrane

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țara noastră. Emisiunile pe care le-a prezentat au avut mare succes și ea a fost foarte îndrăgită de public. Blondina lui Smiley s-a retras pentru moment de pe micile ecrane, pentru a se ocupa de micuța Josephine, dar se pare că deja s-a stabilit revenirea ei la Antena 1.

Gina Pistol revine la Antena 1

Gina Pistol a dispărut de pe micile ecrane de când a apărut în viața ei micuța Josephine, căreia îi dedică tot timpul pe care îl are. Totuși, nu a putut sta departe de public și de colegii săi de la Antena 1. Anunțul marelui câștigător de la Chefi la Cuțite a fost făcut de Gina Pistol care, deși era însărcinată, a fost prezentă în platou pentru a fi alături de finaliști.

Gina cu greu s-a abținut să nu izbucnească în lacrimi când a intrat în platou, dar a mărturisit că nu putea sta departe la un așa eveniment. Toți au fost încântați de apariția ei spectaculoasă, care a provocat emoții mari.

”Am plecat pe lacrimi, m-am întors pe lacrimi. Și să știi (vorbește cu Sorin Bontea, chef-ul echipei Verzi) că, legat de rochița verde…. nu m-a încăput altceva. Mai am puțin până nasc, dar am vrut să fiu alături de voi. Nu am putut să nu știu alături de voi și nu am putut să nu vă văd”, a explicat Gina Pistol.

Mai mult de atât, Antena 1 a mai anunțat că Gina Pistol se va întoarce în sezonul 10 Chefi la Cuțite. Înscrierile pentru Chefi la cuțite au început deja, iar prezentatoarea nu vrea să mai lipsească, deși nu a trecut mult timp de când a venit pe lume fiica sa.

Când are loc botezul micuței Josephine

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Sunt copleșiți de prezența micuței Josephine în viața lor și se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de ea. Deși le-a fost greu la început, au făcut o echipă perfectă și au învățat împreună ce înseamnă viața de părinte.

Proaspeții părinți au ales deja nașii spirituali. Au vrut să aleagă oameni dragi, care să aibă o amprentă pozitivă în viața micuței. Cea care o va ține în brațe la biserică pe fiica lor este cea mai bună prietenă a Ginei, de la Timișoara.

Evenimentul nu a fost stabilit încă, dar va avea loc curând. Gina a mărturisit că preferă o petrecere restrânsă, doar cu cei apropiați lor, în limitele legislației în moment. Niciodată nu a fost adepta petrecerilor cu fast.

“Nu am stabilit o dată exactă, dar în viitorul apropiat vrem să ne botezăm fetița. Ne dorim un eveniment restrâns, ne dorim să fim alături de familie și prieteni apropiați. Noi ținem foarte mult la intimitate. Nu planificăm o petrecere fastuoasă, ci o reuniune răstrânsă, în funcție de ce va permite legea la momentul respectiv”, a spus Gina Pistol.

Comments are closed.