Media

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, va prezenta sezonul 10, dar și Marea Finală a sezonului 9

Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la Chefi la cuțite sezonul 9 pentru că a rămas însărcinată. Din fericire aceasta s-a întors la Chefi la Cuțite, Antena 1 pregătind o întreagă echipă care să-i țină loc mult iubitei prezentatoare de către publicul emisiunii culinare.

Gina Pistol anunță câștigătorul Chefi la cuțite, sezon 9

Gina Pistol a revenit la finalul sezonului 9 Chefi la Cuțite și a prezentat cele mai importante momente, ale sezonului. Aceasta va anunța, miercuri, 16 iunie 2021, marele câștigător al emisiunii culinare.

Antena 1  vine și cu o veste bună, în sezonul 10, Gina Pistol preia postul de prezentator, care a fost ținut „cald” de Irina Fodor și Speak.

Înscrierile pentru Chefi la cuțite 2022 au început, iar prezentatoarea fară excepție a sezonului 10 este Gina Pistol.

Asia Express o altă emisiune adorată de public va fi prezentată însă de Irina Fodor și 4 ajutoare, până când Gina poate să revină la postul ei.

Citește șiGina Pistol revine la Chefi la Cuțite, va prezenta sezonul 10, dar și Marea Finală a sezonului 9

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.