Media

Gina Pistol s-a întors la TV! Cum a reacționat vedeta când a pășit pe platoul de filmare

Revenire emoționantă la tv, după o lungă perioadă de pauză. Gina Pistol a pășit pe platoul de filmare cu mare emoții și nu s-a putut abține să nu plângă. I-a fost doar de colegii ei și de munca în televiziune, iar acum s-a întors extrem de emoționată.

Gina Pistol s-a întors la tv

Gina și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă și când a pășit pe platoul de filmare, a izbucnit în lacrimi. Vedeta tv a tânjit în toată această perioadă după job-ul ei, și iată că s-a întors pe micile ecrane, în cele trei ediții speciale Chefi la cuțite de sărbători. Gina Pistol a prezentat ediția din 29 noiembrie, și va putea fi urmărită la Antena 1 și pe 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, de la orele 20.30.

Revenirea ei la cârma emisiunii a fost o surpriză pentru cei trei chefi, dar și pentru concurenții sezonului 4 de Asia Express.

Dragii mei, îmi pare bine că sunt aici, îmi pare bine că vă văd în primul rând și să știți că este sărbătoarea în inima mea. Trebuie să vă zic la mulți ani, pentru că astăzi este ziua Antenei 1. (…) Măi, nu știu voi cum sunteți, dar eu mă simt ca și cum aș fi fost plecată în Asia Express, a spus Gina Pistol.

Toată lumea s-a bucurat să o revadă, în special cei trei chefi care au vrut să afle cum este viața cu bebelușa. Gina Pistol a devenit mamă în luna martie a acestui an și de atunci stă acasă cu Josephine Ana. În locul ei, atât la cârma emisiunii Chefi la cuțite, cât și la Asia Express, a stat Irina Fodor.

Trei ediții speciale Chefi la cuțite de sărbători

Prima ediție specială a marcat revenirea Ginei și a fost luni, 29 noiembrie. Marți, 30 noiembrie și miercuri, 1 decembrie, fanii Chefi la cuțite și Asia Express sunt invitați din nou, de la orele 20.30, la alte două ediții cu multe surprize. Concurenții sezonului 4 de Asia Express – Drumul Împăraților vor găti sub atenta supraveghere a chefilor: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Se anunță două ediții incendiare, cu mult râs și voie bună, dar și foarte multă treabă, pentru că noii bucătari își vor da silința să facă cele mai pune preparate tradiționale românești.

Comments are closed.