Media

Gina Pistol s-a pozat cu bebelușa în brațe. Ce îi lipsește proaspetei mămici

Gina Pistol a făcut un InstaStory cu bebelușa în brațe. Prezentatoarea Chefi la cuțite petrece tot timpul alături de fetiția ei Josephine. Vizibil obosită, dar fericită și împlinită, Gina a profitat de somnul fiicei sale pentru a le răspunde fanelor de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol obosită, dar foarte fericită

Prezentatoarea Chefi la cuțite a spus că primește multe mesaje de la femei care îi spun să încerce să se odihnească în timpul în care doarme și fetița ei. Gina le-a răspuns că e atât de obosită încât nici nu îi este somn și că începe să simtă nevoia de odihnă după ora 18.00.

Gina Pistol s-a pozat cu bebelușa în brațe. Ce îi lipsește proaspetei mămici

Este fericită și împlinită pentru darul pe care l-a primit de la Dumnezeu, dar resimte din plin oboseala, așa cum li se întâmplă tuturor mamelor. De aceea a și spus Gina la un moment dat că înclină pălăria pentru femeile care au devenit mame.

Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură, a spus Gina Pistol.

Cu cine seamănă fiica Ginei și a lui Smiley

Se împlinește curând o lună de când Josephine a apărut pe lume. Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley este minunea care i-a împlinit pe cei doi. Până acum, niciunul dintre ei nu au postat poze cu chipul micuței, dar au răspuns la întrebarea fanilor: cu cine seamănă Josephine. Gina a spus că fetița este foarte expresivă și că are trăsături de la ambii părinți.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum, a spus Gina într-un Insta Story.

Pe de altă parte, în podcastul lui Mihai Morar, Smiley a spus că fetița este brunetă și a ținut să precizeze amuzat că nu îi moștenește nasul.

Comments are closed.