Media

Gina Pistol, schimbare radicală! Cum arată vedeta, după ce a slăbit 15 kilograme: “Ajunsesem la 80 de kilograme!”

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV își dedică tot timpul micuței Josephine și nu a revenit la vechile obiceiuri, la locul de muncă, dar nu a uitat de fanii ei. Aceasta le-a dezvăluit cum a reușit să scadă în greutate, după ce ajunsese să cântărească 80 de kilograme.

Gina Pistol a reușit să slăbească

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu un an, iar viața ei s-a schimbat radical de atunci. Își dedică tot timpul micuței Josephine și se simte o femeie complet împlinită, alături de Smiley, cu care se înțelege foarte bine și are o relație specială. Sunt foarte fericiți de când au devenit părinți și au trecut prin tot felul de schimbări.

Gina Pistol a fost dintotdeauna considerată o femeie foarte sexy, cu forme perfecte, pe care mulți oameni o apreciau. De când a născut, însă, corpul ei a suferit multe modificări, așa cum se întâmplă în cazul oricărei femei. Totuși, nu s-a simțit complexată și a continuat să fie activă în mediul online.

Prezentatoarea TV le-a dezvăluit internauților cum a reușit să slăbească 15 kilograme într-o lună, după ce s-a apucat de dietă. Aceasta ajunsese la 80 de kilograme, dar a decis să ia măsuri și așa a început un regim strict, de la care nu vrea să se abată până când nu va ajunge la silueta de odinioară.

‘Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare’, a declarat Gina Pistol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina nu are voie să facă sport

Gina Pistol avea un stil de viață foarte activ înainte de a devenit mamă și ajunsese să arate foarte bine, să aibă un trup sculptat. Acum, însă, se concentrează pe creșterea micuței și îi dedică ei tot timpul, motiv pentru care nu s-a putut apuca nici de sport. În plus, nu ar avea voie nici din punct de vedere medical.

Vedeta a dezvăluit ce mănâncă într-o zi de dietă, iar lucrurile nu par să fie deloc complicate. A adoptat un stil de viață sănătos, a renunțat la tot ce îi făcea rău și încearcă să consume numai alimente naturale, bogate în proteine și fără grăsimi.

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango.

Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar.

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre.

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

Comments are closed.