Media

Gina Pistol și Smiley, pregătiți pentru botezul fetiței. Cum se implică artistul în creșterea bebelușei

Gina Pistol și Smiley trăiesc o perioadă minunată, poate chiar cea mai frumoasă din viața lor, de când a apărut micuța Josephine. Amândoi se implică în creșterea fetiței și sunt extrem de mândri și bucuroși că li s-a întregit familia.

Smiley, un tătic implicat

Smiley este fără dar și poate un tată implicat în creșterea micuței Josephine. Artistul se ocupă de muncă de la studio și de proiectele sale muzicale, dar, în același timp, este aproape de Gina și de micuța lor. Artistul îi face băiță fetiței, o schimbă și petrece timp prețios cu Josephine despre care, când vorbește, îi licăresc ochii de fericire.

Nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajută pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună, a spus Smiley.

Gina și Smiley vor organiza botezul fetiței lor anul acesta, însă nu au spus o dată exactă, ba dimpotrivă, au ținut să menționeze că păstrează pentru ei momentele acestea speciale. Nici chipul fetiței nu a fost arătat pe rețelele de socializare. Gina o pozează pe micuță, dar întotdeauna are grijă să nu i se vadă fața.

Cei doi proaspăt părinți țin foarte mult la intimitatea lor ca familie și acum, de când au bebeluș, sunt și mai atenți.

Amândoi și-au dorit mult acest copil și acum, că el a venit pe lume, sunt în al nouălea cer. Gina a renunțat la două proiecte mari în televiziune pentru a se ocupa de Josephine, mai ales în primele luni din viața micuței.

Gina Pistol, înlocuită de Irina Fodor la Antena 1

Chefi la cuțite și Asia Express continuă la Antena 1 fără Gina Pistol. Prezentatoarea tv a fost înlocuită de Irina Fodor. Gina se află în concediu de maternitate. Probabil, ea va reveni pe micile ecrane, în următoarele sezoane ale celor două proiecte de televiziune.

Filmările pentru Asia Express au loc, anul acesta, în Turcia, Georgia și Azerbaijan.

Comments are closed.